Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Lunin stric, pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, ima ćerku Anđelu Đogani u braku sa bivšom suprugom Ivanom, a malo ko zna kako ona zapravo izgleda.

 

 

Denser često objavljuje fotografije i snimke sa svojom ljubimicom na svom Instagram profilu. 

Njih dvoje često izlaze i u noćni provod zajedno. 

 

 

 

Komentari (6)

nedjo

30.11.2017 23:58

najlepši je majstor gagi

nada

30.11.2017 23:58

Smorise vise Djogani - Armani !!!!!!!!!!!!! Sledecih godinu dana samo o njima ce se pisati ? Srbija nema vaznija posla ????????? U sledeci Rijaliliti Mitrovic treba pozvati samo Djoganijeve pa da gledamo pozoriste u kuci !

Luka

01.12.2017 07:06

Ali zato je Luna bas ruzna a osnovne norme ponasanje nema.Histericna i bezobrazna.Anabela je brani normalno je da podrzava svoje dete od 22 godine ali kada nesto nije u redu onda treba da se ukaze na to.Dno dna su obe.Njima je normalno uzimate tudje muzeve.Dosadio mi je rijaliti zbog Slobe i Lune.

Realno

01.12.2017 08:51

@Luka - Kako to misliš ŽENE UZIMAJU TUĐE MUŽEVE PA DA TI MUŽEVI NE ŽELE DA VARAJU, NE BI IH NIKO NI UZEO, u celoj priči žene su najveće žrtve jer se muškarci poigravaju sa njima imaju po nekoliko žena paralelno i podrivaju mržnju između njih da su normalni kao muškarci i pre svega kao ljudi oni ne bi varali, ili ako nisu sposobni za brak i veze ne bi ni imali nikoga, a ne da varaju ceo život i stvaraju konflikte između ljubomornih žena, nisu žene problem muškarci su poludeli jer ništa ne rade lenštine!

ddd

01.12.2017 09:21

@Luka - Normalna majka ovo ne bi podrzala. Meni dosadilo da citam o luni i suboticki Toliko pametnih i kvalitetnih devojaka u Srbiji a svakoga dana citam o subotickinim i luninim ljubavnim problemima sa ozenjenim muskarcima naravno tu su i obe mame koje to brane. KOJE OBRAZOVANJE I CIME SE BAVE OVE DEVOJKE Bas su ,,inteligentne,,

sale

01.12.2017 20:01

Kakav crni Andrija valjda Baskim B3 Djogaj svi od reda promenise imena koja im je otac Arif dao eto koliko postuju oca ti Djogaji.