Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Ne znamo da li Luna ima privilegije, ali ima zadrugara koji se od početka šoua nisu ni čuli ni videli sa porodicom.

Takođe, izgleda da mnogi od njih, poput Milana Miloševića, znaju da Luna ima mobilni, ali to prećutkuju. 

U svakom slučaju, Lunin dečko Sloba to sigurno zna, između ostalog i jer je prisustvovao ovoj situaciji.

Ako pažljivo oslušnete, čućete karakterističan zvuk telefona. Zvuk se čuje jednom, kratko, što znači da je Luna dobila poruku. 

Možete čuti taj zvuk u 10-oj sekundi snimka.

 

 

Komentari (9)

Ana

11.01.2018 13:44

Produkcijo reaguj.

superhik

11.01.2018 14:53

@Ana - Pa reaguju oni. Svim silama se trude da sve zataškaju jer je Luna previše tupava da zadrži to u tajnosti.

vesna

11.01.2018 17:06

Novinar ima kancelariju u Zadruzi sa telefonom i kompjuterom. Luna svoj mobilni ostavila u toj kancelariji. Majka Anabela zvala ali Milan nije hteo da se javi. Samo video da je zvala "mama".

Šeba

11.01.2018 20:02

Razmaženo derište,teška LENČUGA,ako je to tacno onda je produkcija kriva što joj dozvoljava.

Telefon

12.01.2018 10:42

Naravno da je sve dogovor . Sloba svo ovo vreme tvrdi da se zaljubio i da ide srcem a na pitanja novinara odgovara kako je on najvise doprineo rialitiju i kako je bitan (kako to zna ako nema informacije spolja -telefon) . Znaci da je sve ovo smisljeno uradio kako bi bio zanimljiv i bitan a ne iz ljubavi .

Ceda

12.01.2018 10:47

Gospodo iz produkcije,procesljajte malo po svojima pa ce te videti da neko tu,stiti Lunu za mnoge stvari.Siguran sam da ima mobilni jer sam par puta ja cuo poruke, pa sam prvo ustao i uzeo svoj tel.misleci da sam dobio poruku a onda shvatio da je poruka stigla u zadrugu.Osim toga, nama Luna nije nimalo interesantna,vec se gadimo zbog njenog ponasanja i molimo da je izbacite napolje. Ispitajte ko u vasim redovima stiti Lunu i zbog cega ona ima razne privilegije?

Marko

12.01.2018 11:16

Juce kaze da Mirko kada glumi drvo mudrosti uvek zove nju. Posle se saznalo da se radi o Mirku Gavricu koji radi u produkciji i dobar je Anabelin prijatelj. Sta reci, sve je prevara.

Ceda

12.01.2018 11:28

Osim posedovanja telefona,dokaz da Luna ima privilegije je bio sinoc kad su trebali da se izjasne o vredjanju Produkcije.Dusica je rekla da ce posle reklama nastaviti sa iskazom i Luna ali to se nije dogodilo.Izbegnuto je njeno izjasnjavanje.Svi smo,u noci zurke, koliko je ogavno Luna vredjala Produkciju,da smo bili ubedjeni da ce je ujutro izbaciti napolje.Gospodo iz Produkcije, ocistite svoje redove od onih koji vam srozavaju ugled i to uradite javno, da bi smo vam verovali a vi to zasluzujete

Maki

12.01.2018 23:39

Izbacite kreštavu, što nas pravite blesavima? Svi smo čuli zvonjavu telefona i zvuk kada stigne poruka, čak se i moja baba uhvatila za telefon, mislila je da njoj stigla poruka, kad ono, Luna nešto dodaje Slobi, sve šapućući, napolju, a oni se prave mrtvi hladni i kao ništa... Sramota, što nas ponižavate ovim!