Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna je od samog početka rijalitija jedan od učesnika koji izaziva najviše pažnje, čemu je prvenstveno doprinela njena veza sa Slobom Radanovićem. Zbog toga gledaoci budno prate svaki njen korak, a jedna situacija koja se dogodila pre nekoliko dana izazvala je pravu buru reakcija.

Naime, na snimku se vidi Luna koja u garderoberu uzima određeni predmet iz džepa jakne i zatim napušta prostoriju, a mnogi gledaoci tvrde da je u pitanju mobilni telefon.

S druge strane, pak, pojedini smatraju da nije u pitanju telefon, pa kao mogućnost navode da je iz džepa izvadila paklu cigareta. Ova teorija od strane mnogih vrlo brzo je odbačena, uz tvrdnje da to nije moguće jer ni Luna ni Sloba nisu pušači.

Snimak se neverovatnom brzinom širi društvenim mrežama, a gledaoci pozivaju produkciju da reaguje, jer je posedovanje mobilnog telefona u rijalitiju strogo kršenje pravila.

 

Komentari (18)

goga

06.12.2017 11:06

Produkcija je prema njoj blaga. I to nije u redu. Lepo se vidi da je u pitanju mobilni i to je za izbacivanje. Zasto se tolerise. Dobiva obavesteja iz vani. Ne vidim toleranciju naspram drugih u rijalitiu.

buba

06.12.2017 14:15

@goga - ako je mobilni, ne znam, ne mogu da provalim, onda, da, treba je izbaciti! Sto se tice informacija, dobijaju ih svi sredom, od muzicara, isto kao sto se desavalo i na Farmi! Pa evo sada su bili u Amanu, Milan, Marko i Vojke, dosli su puni informacija...o cemu pricate!

praga

06.12.2017 11:43

Jadno i zalosno, zamisli nekim gledaocima se ucinilo, cista teorija zavjere, meni se cini da izmisljotinama protiv Lune nema kraja, ali hajdemo ovako, meni se ucinilo da svi ovi koji se ponasaju prema Slobi i Luni na ovako jedan prljav i bljutav nacin su normalne osobe, ali izgleda dami se samo ucinilo

jovan

06.12.2017 12:20

@praga - Anaebela, ti li si? Moramo priznati da Luna dobija informacije spolja. I to stalno. Da li mobilnim telefonom ili ulaskom osoba u Zadrugu ne znam. Ako Veliki Shef hoce da istrazi utvrdice sta je istina. U svakom slucaju to treba onemoguciti. Ili omoguciti svima da dobijaju vesti iz spoljasnjeg sveta.

Pesadinac

06.12.2017 13:10

@praga - Anabelaaaaaa muka mi je od tebe.

ddd

06.12.2017 15:02

@praga - Na prljav naci se ponasa upravo luna. U centru oaznje je samo zbog seksa. Koji je jos kvalitet pokazala?

Filip

06.12.2017 12:13

Ko gleda Zadrugu zna da je produkcija sve prema njima samo ne blaga i tolerantna. Najvise kazni su upravo oni dobili a mnoge bez razloga.

zorica

06.12.2017 13:06

parove gledam kad god mogu kao i ostali, samo što mnogi kriju. Svi igraju igru, samo se mnogi zaigraju i pomisle da su iznad pravila, iznad ostalih, a onda dolazi otrežnjenje. To je radio Gastoz, ali benignije od Aleksandre, kojoj ova igra i gluma lažne trudnoće ne znače ništa, jer igre iz njenog života i prošlosti su mnogo jadnije i prljavije tako da ovo nije nešto što za nju predstavlja problem. Interesantno je da oboje nisu završili ništa više od osnovne škole ali zato imaju Ulični Doktorat.

mara

06.12.2017 13:08

samo da poručim Bilji da pripazi na Mungosa da joj ga Aleksandra ne skine. Za nju je sve igra, a što prljavija, to više uživa

vesna

06.12.2017 13:12

Anabela, sinocu na TV u Amidzi show, izjavila da se u Zadruzi sve odvija po scenariju. Znaci postoji unapred napisan scenario i da se zna kraj. Zasto nam nije rekla da li se na kraju uzimaju ili ne. Znaci sve je gluma, a mi se nerviramo. Zato se Sloba i Luna samo cmacu cmok, cmok, cmok. Nema dubokih francuskih ljubavnih poljubaca.

rastko

06.12.2017 13:26

Pa i debilima je jasno da je u pitanju mobilni telefon. Diskvalifikacija pod HITNO!

nedzad nedjo

06.12.2017 16:41

beskorisno stvorenje

jelena

06.12.2017 17:45

@nedzad nedjo - Nemojte tako. Ona je mala Luna, maloletna. Ima samo 21 godinu i 9 meseci. Nema iskustva. Ali naucice. Samo jos mamica da udje u Zadrugu i da je uci na konkretnim zadacima tj. da joj kaze ovo je dobro a ovo nije dobro.

sokrat

06.12.2017 16:48

Mukica, nije bas bistra, ali kao takva je idealna za Produkciju, bas kao i Sloba. Pre ce Kija da izleti jer nije dovoljno bljutava i ne iznosi mnogo prljavog vesa, nego ove dve amebe. Mozda im i daju instrukcije da su super i da samo nastave sa svojom "ljubavlju" jer ih narod voli!!! Licno, ja bih ih izbacio odmah, ali nije na odmet da se jos vise zaglibe u blatu iz kojeg nema povratka. Odvatni su mi!

goga

07.12.2017 00:22

@sokrat - Naivna, jadna, cedna, neiskusna, 21 godinu a ove novine ili pak Kurir je napisao spisak muskaraca sa kojima je bila. A gde su oni koji nisu poznati. Naivna, odvratna i pokvarena. Znala je ona sve o Slobinom braku. Zasto ga majka tera da otera Kiju. Ne moze aze, da rodi. Operisala cistu. I evo cuda uhvatio se one koja ce svakako da radja. Mama ce biti zadovoljna. Bestidnica.

lea

06.12.2017 18:32

Pratim zadrugu i cula sam od Lune puno informacija iz spoljnog sveta a i sinoc kada su pitali Anabelu sta bi porucila Luni ona je zastala pa odgovorila. Sada mi je ovo otvorilo oci da se njih dve cuju. Jao kako su providne

goga

07.12.2017 00:19

@rada - Zadruga nju stiti, Tu i tamo je kazni, ali Bukva umesala prste i zato na radi sta hoce. Samo nije samo ona imala mobitel. Imaju njih jos troje. Dakle, sad procenite ljudi sta se dogadja.