Sloba i Luna
Youtube printscreen
Sloba i Luna

Youtube printscreen

Sloba napadao Lunu, ona nije znala kako da se odbrani, Foto: Youtube printscreen

Nakon što su uživali više meseci, izgleda da je došlo vreme da Luna Đogani i Sloba stave tačku na svoju ljubav. 

Njih dvoje su imali mnogo trzavica u toku svoje veze, ali smrt Kijinog oca unela je novi razdor među njih. Kako se Sloba nije odvajao od Kristine, u Lunu je ušao crv sumnje i uverena je da će se njen dragi pomiriti sa svojom ženom.

Njih dvoje su noćas imali težak razgovor u dvorištu, a Luna nije mogla da zadrži suze.

Sloba je Luni prebacio što mu je Luna rekla da je on njoj uništio život.

- Uvek sam imao razumevanja. Kako ja da izbijem tu tvoju rečenicu iz glave da sam ti uništio život. Devojke očigledno ne vole kad ih neko tretira fino i dobro. Koliko puta sam te pitao šta sam ti uradio - rekao je Radanović.

Luna je pokušavala da se opravda da je to izgovorila u afektu i da to nije mislila. 

Ona je tražila od Slobe da joj iskreno kaže šta mu je na srcu i šta oseća.

- Molim te, reci mi sve što ti je u glavi, nemoj da me držiš ovako. Pogledaj me u oči. Reci mi šta ti je u srcu, odmah, ovoga trenutka. Nemoj, molim te, da me lažeš, nemoj da se igraš sa mnom. Poznajem ti, vidim ti facu, vidim ti oči, pogled. Moje emocije se ne dovode u pitanje, u mom srcu postojiš samo ti. Molim te da budeš iskren i da budeš fer. Budi do kraja. Nikada u životu nećeš upoznati iskreniju osobu od mene - rekla je Luna.

Sloba i Luna

Youtube printscreen

Sloba nije hteo ni da pridje Luni, Foto: Youtube printscreen

Sloba je potom nastavio da nabraja sve situacije kada su se i zbog čega svađali, a Luna je uporno pokušala da nađe opravdanje za svaki put kada ga je napala.

- Ti i ja smo se svađali zbog je*enih makarona bre - rekao je Sloba.

Sloba i Luna

Youtube printscreen

Luna grcala u suzama, Foto: Youtube printscreen

- Imam utisak kao da sada pričaš sa Kristinom, šta ti meni sve zameraš - rekla je tužno Luna, na šta joj je Sloba odgovorio da ne želi da u životu napravi istu grešku dva puta što je Đoganijevu slomilo.

- Seti se šta sam ti rekla, ako hoćeš da me ubiješ, onda me ostavi - grcala je Luna u suzama.

Šta joj Sloba na to rekao, pogledajte u snimku koji sledi.

 

Komentari (17)

saj

30.04.2018 06:37

sav sam se potreso...ha ha ha ..a gagi dzaba si isao kod slobinih....ha ha

TIJANA

30.04.2018 09:06

@saj - Nikaa Slobaviše neće biti sa Kristinom, može da joj se samonadje u pomoći kao prijatlj, što i sada radi. Bez obzira na Lunu.Treba da nadje treću devojku koja će biti sa njim. Ni jednaod ove dve ne vrede.

Majci

30.04.2018 09:33

@saj - Nije dzaba. Uzeo im pare za sredjivanje stana za mladence.

Milan

30.04.2018 07:07

Nisu raskinuli, taj rovac je bacio Milan.Igrasenastvlja.Sloba ne voli Kiju,kao ni ona njega,svejedeoigre.Luna pod hitnotreba sa SLobom d raskine i jdizadjeiz Zadruge.Da je predlože za izbacivanje njene tridrugarice koje ima, d ne igra igru u cilju dubpliranja glasova,glasače d zamoli dje neglasaju i d izadje npolje.Dosta je bilo 8 meseci.Da ntavi jfakultet idauči.Manje da izlazi. Stan ima majka je kupila i neka uživa.zaboravi ga.sLOBA JE REKAO; zAŠTO SE PONAŠAŠ KAO DA JE SVE GOTOVO.

тата

30.04.2018 07:39

@Milan - Овај текст је тако лијепо написан, као да га је Гаги писао.

miodrag

30.04.2018 07:48

@Milan - ...da nastavi fakultet...kao da je to tako lako...mora prvo srednja da se zavrsi...ukoliko je pri kraju...a mama zivi na tud racun decenijama i ne zna vise ni kako novac izgleda a kupila joj je stan koji ni za sebe nema...kako vi fino gutate price koje vam se serviraju ko pače glistu.

SvetlanaP

30.04.2018 08:47

@Milan - Kako si ti samo nepismen!!!!!!!!!!!!!!!

Taca

30.04.2018 07:38

Evo Mitrovicu scenario za sapunicu. Posle zadruge odmah serija. Da narod ne gubi vreme, da ima sta da gleda do sledeće farme, zadruge....

nena

30.04.2018 07:42

Luna ne zeli da izgubi svoju igracku jer je navikla da dobije sve sto pozeli. Pravi scene i glumata samo da bi zadrzala Slobu a da pri tom ni ne razmislja o nicemu.Devojka koja je samoziva i bezobzirna drugo nije ni zasluzila. Ovde je Milan pokazao koliko je zao i koristoljubiv. Ops ....Nema igracke, sta cemo sad.

Srećan kraj

30.04.2018 07:54

Idealna prilika da se Slobodan vrati ženi, kad mu je već sve oprostila i da otkači ovu malu psihopatkinju sa kojom ga u životu čeka samo bruka i nevolja ...

Sanja_Bgd_Bre

30.04.2018 08:58

@Srećan kraj - A Gazmen Djogaj(Gagi)vec bio (nepozvan) kod Slobinih roditelja,da ugovara svadbu...

Sanja_Bgd_Bre

30.04.2018 09:01

Овај текст је тако лијепо написан, као да га је Гаги писао--------hhahahahahahahaha,mama,slatko me nasmeja!

ivana

30.04.2018 11:10

A de Gagi pod hitno kod Slobodnih roditelja ali zajedno sa Anabela da se dogovorite i pravite planove kako da pomirite golubice jer Sloba mama traži telefonski poziv a Anabela ima tajne sastanke sa ćerkom da će im pomoć doći sa obe strane!!!!

Sarma i pasulj

30.04.2018 12:25

Što se pomirenja sa Kijom tiče, mogu samo jedno da kažem: u podgrejane ljubavi i u podgrejana prijateljstva - ne verujem. Bude bljutavo. Jedine dve dobre stvari kad se podgreju su pasulj i sarma. Sve drugo je bljak.

Zo

30.04.2018 15:49

Devojka se zaljubila u ozenjenog muskarca i sto je jos gore mnogi odobravaju tu vezu. Sta napisati.

Dragan Jokić

30.04.2018 18:53

@Zo - Ovo je totalna dezinformacija.Sloba i Luna su u vezi i dalje.On nju voli ludo kaoi ona njega.Ostaju zauvek zajedno. Od pomirenja sa bivšom nema nigovora. Ovošto radi za Kristinu je ljudski, to bi uradio za svakog. Tog rovca su bacili, lepi Mića, Zorica i Milan novinar, i proširili priču po Zadruzi, da bi zakuvali igru.Sloba kad je čuo da ga povezuju u tom konteksu sa Kristinom, je poludeo i rekao dajće razbiti glavu onome ko širi takve lažne informcije.Sloba i Luna SU I DALJE U VEZI

M

30.04.2018 17:45

Ako i treba da sutne lunjaru!