Luna i Sloba
Screenshoot Youtube
Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Zadrugari su imali priliku da u toku pethodne večeri gledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju.

U jednom od njih, Luna Đogani ogovarala je Kiju Kockar kod Mine Vrbaški, govoreći da je folirant i da laže, te da "mora da se zna ko je bitniji", aludirajući na to da Mina reba da smanji druženje sa Kristinom.

- Ti si mnogo dobra devojka, ali si mnogo povodljiva. Ti bukvalno ideš sa onim ko ti je tu u tom trenutku, ne razmišljaš da će to nekog da povredi. Ja nikom nisam branila da se druži sa njom, niti ću braniti, ali neke granice moraju da postoje. Isto kao što je Ana Korać ušla ovde, mi se znamo spolja, drugarice smo, kada je Kija ušla piljuvala je na sva usta, nije htela da joj pruži ruku, a gle sad... Nema veze, meni je Ana Korać totalno nebitna, ali valjda mora da se zna ko je bitniji... - rekla je Luna.

Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

- Zato sam se naljutila i na Andrijanu i na Sanju, jer ne možeš ti nekog da pljuješ mesecima i onda ustaneš za stolom i kažeš ona(Kija) je folirant, ali meni je to baš simpatično. A ona (Andrijana) vrlo dobro zna kroz šta sam ja ovde prolazila zbog te Kristine, kroz šta prolazimo nas dvoje i dan danas zbog toga što je ona ušla ovde, i moji kući, i njegovi (Slobini)... I mene je kao i vas isto tako izmanipulisala, kao dobra, fina... Ona je super devojka za bleju, ali je veliki folirant i manipulator i laže kako zine - ispričala je ona u snimku, a nakon što su ovo odgledali Luna, Kija, Mina i Ana su ustale kako bi sve ovo prokomentarisale.

- Sve što sam rekla to sam i mislila. Da je manipulator i folirant sam navela ovde za stolom kada smo glasali za najvećeg foliranta, za Anu Korać takođe i nju sam navela za foliranta, mnogo me je razočarala. Da mi je nebitna, nebitna mi je! - rekla je Luna.

Pogledajte reakciju ostalih devojaka.

 

 

Komentari (13)

mara

23.02.2018 13:46

Valjda je Kristina prozivela paklene dane zbog Lune. Da li je ona normalna? Da li je svesna sta je uradila svalerka jedna? Da je druga zena, bila bi pocupana, izgrebana i polomljena.

ssss

23.02.2018 23:45

@mara - Ne nije svesna jer je "JOS MLADA"!!! MA koja mladost to je najveca glupost!!! Zagorcala je sama sebi zivot!!! Meni samo nije jasno kako mogu da spavaju mirno!!!

Tacy

23.02.2018 13:46

Ovaj trio sa velikim sefom na celu nam vredja inteligenciju . Krenulo je na farmi sa Gabrijelom i Semirom ali nije uspelo . Jeste ovo igra ali malo su se vise zaigrali , kako kazu oni su nosioci rijalitija ali ovo je bolesno i odvratno za gledati ..

Lena

23.02.2018 13:50

Ako je neko folirant i lazov to je Luna realno,kako je nije sramota da bilo sta komentarise pogotovo Kiju... Kija do pobede...

kata

23.02.2018 13:50

Luna prica kao da je Kija rasturila njen brak. A ne obratno. Luna rasturacica braka i svalerka (u mom selu se takve nazivaju k.rve) i niko ih ne ceni. Svalerke su otpad ljudski.

Brka

23.02.2018 21:02

@kata - Nemoj Kato izlazit iz svog sela nikad.

ssss

23.02.2018 23:42

@kata - Tacno! Njih je digla a sebe spustila i sama je kriva za to! Karma tek dolazi!

Pesadinac

24.02.2018 21:08

@kata - Nisi ni ti Anabela trebala izlazit iz svog sela nikad.

Maja

23.02.2018 14:21

Ova Luna je olos nad olosima

Neko iz zračnih luka

23.02.2018 14:55

@Maja - Pa kako da ti kažem Maja. Realno, da nije bilo Lune, za Slobu a još manje za Kiju - niko ne bi ni čuo nit bi ih ko znao. Luna nije ološ ali je suviše naivna. Na njenoj grbači su oboje isplivali iz svoje anonimnosti. Realno.

Ljubica

23.02.2018 18:11

Slobodan bolje peva narodnjake, Molitva mu nije bila bas nesto posebno. Kija onako doterana je delovala svetski. Luna..haos

goga

23.02.2018 18:24

U normalnim drustvima osobe kao Luna su odbacene, dozivljavaju prezir i moralno oudjenj a ovde se postavlja kao da je Kija njenog muza sexualno napadala!

Justicija

26.02.2018 23:43

E moj Slobodane, resio si se jedne zmije ali, nakaci na grbacu lenju psihopatu. Obe su CORAK ! Osvesti se ! Otkaci i ovaj corak covece , i , organizuj svoj zivot.