Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Vesna Zmijanac ubedila je Slobu Radanovića da ustane iz kreveta i dođe zajedno da se provodi sa ostalim zadrugarima. Pevač je otišao u pab, međutim od provoda nije bilo ništa, jer je se odmah posvađao sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Blogerka je bila dodatno nervozna, jer je primetila da Slobi žena prilazi kada ona nije tu. Luna je pevaču govorila kako zna šta se dešava i da nije glupa, dok je Radanović sebe branio rečima da je Kristina zbog toga tu.

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

- Vesna je došla kod mene u krevet i probudila me - rekao je Sloba Luni koja je ostala u šoku kada ga je videla u pab-u!

- Iznervirala sam se! Zakuni se da voliš samo mene! TI ne bi sumnjao u mene - pitala je Luna.

- Ne bih! Možda i bih! - predomislio se Sloba u sekundi.

Kada ga je Luna pitala da li je ljubomoran što njegova žena ima dečka, Sloba je rekao da nije. Inače pevač je u toku svađe sa Kijom, koja je bila prošle noći, nekoliko puta ženi prebacio i spomenuo njenog dečka.

Nakon celih pet minuta od ovog razgovora, Luna je otišla u krevet. Bila je jako nervozna, a Sloba je počeo da viče na nju. Njega je zabolelo što je ustao i došao na žurku, koju je njegova devojka napustila.

- Tvoja žena mi je uništila veče! Idi kući! Ili ti ili ja! Ne možemo da budemo zajedno! - vikala je Luna na Slobu.

Sloba i Miki

Printscreen

Sloba i Miki, Foto: Printscreen

Radanović je rekao da se blogerka odvratno ponaša prema njemu, nakon čega je besan izašao iz sobe, otišao u kuhinji, a zatim i u zatvoreni deo pab-a, gde je dugo sedeo sam sa suzama u očima.

Nakon razgovora sa Mikijem Đuričićem, Sloba je otišao i legao zajedno sa njim, a onda je u sobu za rehabilitaciju ušla Luna Đogani, nakon čega su se ponovo posvađali. Tada je došlo do rasprave i između pčelara i Jelene Golubović.

Radanović je izašao iz sobe, šetao po dvorištu, a kada je pokušao ponovo da priča sa svojom devojkom, ponovo su se posvađali. Napolju je svanulo, a Luna i Sloba su se i dalje svađali u garderoberu, ali bez bubica.

 

 

 

 

Komentari (13)

Zena

23.11.2017 09:43

Anabelo, ostace ti Luna baba devojka. Ako je Sloba ne ozeni nece drugi niko jer niko nece da zeni neku sto je bila ljubavnica. A Sloba nece da je ozeni, cim izadju napolje, sutnuce je i eto ti usedelica.

Maticarka

23.11.2017 12:01

@Zena - Vrlo ruzan i uvredljiv komentar za sve zene koje su same. Neudate zene nisu "babe devojke" niti sinonim za "niko nije hteo da zeni"...dobar deo njih se svesno i iz razlicitih razloga opredelio za takav nacin zivota...prijatno.

iva

23.11.2017 14:41

@Zena - Jadna anabela koliko botova organizuje ha ha istina boli, pa koja će smeti njenu ćerku da pusti u kuću,zaljubljivaće se u tudje muževe i glupača misli da je to uspeh

Filip

23.11.2017 10:16

E sada vidi kako to boli luna sto nije razmisljala kako je kiju boli dok gleda sve to.ne razumem kako je nije sramota rasturati neciji brak i to javno a mlada lepa kao da ne moze sebi naci samca strasno

nedjo

23.11.2017 10:20

ja mislim da se neko šali sa nama sa ovim kreaturama od ljudi

IVAN

23.11.2017 10:28

Luna lepa na Gagija a lukava na Anabelu.Glumi ljubav i sve radi samo za pare.Devojka je dno dna.Osramotila se za sve pare.

mina

23.11.2017 10:49

Ovo je zivot! Stan, hrana, jede u krevetu, puse se cigare, daju se saveti! Miki KRALJ! Zivi kao rok zvezda!v Mica i Savka su ucesnici nizeg ranga!

ddd

23.11.2017 11:31

Koliko je ovo derle razmazeno. Koja je ona javna licnost? Bitno joj samo da se kao zaljubila. Nema mozak da razmisli da je razvod stresan. Cuj molim te sneta joj zena ljubavnika. Zamisli kojoj ljubavnici je jos smetala zena muza. Hahahaha

Stanko

24.11.2017 02:53

@ddd - Ha, ha, ha, koja žena kada kod njih brak nije ni postojao. To je bilo mrtvoslovo na papiru. Njihova veza emotivna jedavno nestala. Tu ničega više nema. Sloba ludo voli Lunu, oni su pčosebnii vrlo slični. Ona je mlada, visoka i prelepa devojka. Vrlo uspešna u poslu. Slobu tek čeka velika karijera...On jetoliko dobar jlik , da ne mogu dverujem da takvimuškarci postoje. Majko ponosite se na sina kako ste ga vaspitali.Kija ima dečka u Crnoj Gori, izjavila je u priči sa ukućanima da ga ne voli.

dika

23.11.2017 17:46

Luna peva pesmicu: Ako hoćeš dečka, u "Zadrugu" uđi, naći će se neki muž tuđi! Tako i ja nađoh Slobu, sa ženom njegovom delimo sobu! Anabele mi moje, i ovog mi nosa, ne mora čak ni da se pere kosa! Zaljubljena sam i jako sam mlada, ne treba mi ni tuš ni kada.

Ivan

24.11.2017 02:49

@dika - A koju pesmicu peva Kija obzirom da ga je varala i u braku.Ceo zrenjanin zna, aliSloba ne. Sve se sada razotkrilo, kada jenjihov aafera obelodanjena. Sloba ni jednog trenutka nijekrio da ludovoli Lunu kao i ona Njega. Napolju on nastavlja život sa njom,.Oni ne mogu jedno bez drugog. Slobo c care, samo napred. Majko Draginja, rode su na putu, Ne sekiraj se biće Sloba dobro, dobio je terapije za pritisaki ada je ok. zBOG NJEGA I lUNE GLEDAMO ZADRUGU.ONI SU GLAVNI LIKOVI.Slatki su.

Jacika

23.11.2017 23:32

I to da vidim i cujem, umjesto da se nonstop svadja sa zenom zbog prevare, on se svadja sa ljubavnicom. Sve naopako ...

DINA

24.11.2017 02:45

@Jacika - objasnite mi ; Sloba ima ljubavnicu, a bivša dečka /pa zr ona nije isto takovezana samo venčanim listom za njega. Dajte bre ne lupajte jviše. Sloba uopšte nema krivicu što je u vezi sa Lunom iz prostog razloga što dve godine sa ženom nije jbio intiman. Njihov brak je bio fejk.Sem toga, ona ga je varala i u braku i to sa oženjenim muškarcima /izjava njegovog blisko prijatelja iz Zrenjanina/.To je potvrdjeno i on im dokaze za to. Dozovite se pametiviše i ne balavite što se tiče ovog divnog Slo