Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Naime, žestoka rasprava nastala je kada je Luna poručila Slobi da kaže šta oseća, što je pevača izbacilo iz takta.

- Ne znam o čemu pričaš. Šta da kažem? Sto hiljada puta sam ti rekao šta osećam! Uzmi, počupaj sve to! Ostavi tu kosu! Nemoj da me nerviraš više! Što si stavljala, da bi je čupala? Jao živote, majko moja mila! Ti sama sebi u stomak skačeš - vikao je Sloba kod je Đoganijeva sama skidala pramenove kose, nakon čega je želela da uništi sliku sa svojim likom.

- Šta radiš to? Slika ti je kriva? Hoćeš da je pojedem sada? Dokle god se tako budeš ponašala, neću da progovorim reč sa tobom. Nerealna si sa svojim glupostima. Ćuti nekad! Jezik za zube malo, taj tvoj dugački! Nisi najpametnija na ovom svetu! Ako ti neko želi dobro, to sam ja. Šta sam ja tebi sinoć uradio da se ti onako ponašaš? Gotovo je tek kad shvatiš gde grešiš! Nedelju dana ne dajem nikakvog povoda da me pitaju zašto si ovo ili ono uradio a ti ni zbog čega sinoć praviš scenu. Ne zanima me više ništa - vikao je Sloba razjareno, dok je Luna bezvoljno ležala na krevetu.

- Hoćeš da prestaneš da me vređaš? Pričaš sa mnom kao da sam debil. Pakao mi tek kreće kad izađem napolje, ubeđujem sebe da će biti bolje. Bolje se skloni od mene nego da mi odgovaraš kako mi odgovaraš. Nikad niko u životu nije pričao sa mnom tako kao što ti pričaš - rekla je Luna, dok je Sloba nastavio:

- Je l' si navikla da ti titram ja*a kako ti hoćeš? Ne mogu uvek da pričam ono što ti želiš da čuješ. Ja prvo sebe kritikujem pa onda tebe, ali te prvi i pohvalim. Ti uopšte nisi svesna šta sam ja uradio samo da bih bio sa tobom. Ne govorim to da bih ti nabio na nos, već da bih ti otvorio oči! Ti nemaš nijedan razlog da se dr*aš na mene. Ućuti - vikao je Radanović. 

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

 

Komentari (8)

Draginja

06.04.2018 23:55

E jadnici jadni. Oni to zovu ljubav. Daleko bilo.

Rada lambada

07.04.2018 01:35

Ona je toliko glupa i lenja da se ne moze recima opisati . Za sedam meseci pokazala da , ili se sexa ili histericno place. Treceg nema. Dosadna. Odavno je trebala da ispadne iz Zadruge.

Prijedor

07.04.2018 07:45

@Rada lambada - Ispala bi da nije dusa od Anabele,ovako joj se moze!!!Dobro je Sanja rekla da je Luna zasticena.Krenimo od pocetka sa mobitelom pa dalje ,do Milana novinara i Mikija!

baba vanga

07.04.2018 05:32

Ona sirota ništa ne razume šta joj on priča .Glupa kao taraba...

Sma

07.04.2018 08:33

@baba vanga - Mlada je , sta ona ima dvadesetak godina zna samo da voli a to nije greh , hormoni rade , izviru isto tako i Kiji . Luna kako bi bilo da ti njega oladis i da ga vratis gde pripada. Probaj i vidi kako bi ti bilo bez njega ako se posle toga dobro osecas znaci da ti predstavlja opterecenje , moze se dobiti nagrada i bez njega .

kiki

07.04.2018 10:02

Nisi ti nista izgubio. Ostao si bez zene koju nisi voleo , a zahvaljujuci noj si postao zvezda Granada, materijalne stvari nisi prakticno ni imao. Izvinjavam se imas stan u Zrenjaninu, koji je i dalje tvoj. Ulaskom u Zadrugu pokazao si kakav si divljak, agresivac, narcis ... izgubio si obraz . Kija je igubila muza i pare koje je s mukom stekla i nesebicno ih ulozila u tvoju karijeru.

bojsa

07.04.2018 11:20

Lunjara ima 22.godine. Napunila je nedavno. Umesto da leti po onoj zadruzi ona se vuce kao baba. A sex, pa to uvek moze. Bilo gde daj sta das.

Mika

07.04.2018 13:57

Biće on i Anabela...