Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Milan Milošević, Luna i Sloba komentarisali su situaciju i tada su novinar i Đoganijeva otkrili šta su pričali sa Kijom.

- Ona je mislila da će on njoj da se vrati. Ona kaže "on odlično zna šta smo pričali kad sam ja bila unutra, rekao mi je da me voli, ne može on mene za 10 dana da zaboravi" - prepričavao je Milan Slobi i Luni o čemu je pričao sa Kristinom.  On je njoj napisao kad su bili u karantinu "Volim te ljubavi ljubavi jedina, čekaj me kad se vratim" - rekla je Luna. Radanović je rekao da je pronašao nekoga ko ga više ceni i voli odlučio je da se okrene novoj devojci.

Đoganijeva je pred Slobom i Miloševićem priznala o čemu je sve razgovarala sa Kijom, a potom je priznala da se boji da svi problemi neće nestati po izlasku iz rijalitija. Ovo je Slobi zasmetalo, jer je Luna time pokazala da sumnja u njegovu ljubav.

- Šta sam ja sebi dozvolila u životu? Ovo ponižavanje, ovo blamiranje! Ja se sve plašim da ovo napolju neće biti kraj, kad vidim šta se sve dešava! - rekla je Đoganijeva.

 

Komentari (6)

Gordana

25.04.2018 09:04

Kako te bre Luna nije sramota,prijateljski si kao razgovarala sa Kristinom a onda si to iskoristila da napravis jos vecu svadju.Losa si,samoziva,štrokava,kvarna,zeljna paznje.Kao žena trebala bi da razumes postupak tvog mutavog decka i da se stavis u Kristininu situaciju,Ja sam zensko,na svu srecu nisam dozivela tu situaciju ali nije joj lako,ona njega ne voli vise ali je boli izdaja.

kali

25.04.2018 10:19

@Gordana - Ko ti daje pravo i slobodu da procenjuješ šta jej Luna trebala a šta nije, sve po tvom nahodjenju. Sloba ne voli kristinu i njegova priča se tu završava sa njom.Može ona da prodaje luddilo po Zadruzi koliko želi. Da folira neinteligentan deo nacije i da sabira glasove za pobedu. Ona je manipulator i lažov.Loš čovek.Varala ga je u vezi i tom propalom braku.Ona je ta koja je njega izdala.Njenim činjenjem je uništila njihovu vezu. Boli je to što je on njoj dao šut kartu a ne ona njemu.Kompleksi.

Mensista

25.04.2018 10:23

@Gordana - A zasto je Kija razgovarala sa Lunom , bez Slobodana ?Sta su njih dve , da bi joj se Kija " poveravala " . Svesno je Kija ubacila crv sumnje u uvo Luni. Sada psihicki maltretira Slobodana , vice , grebe ga , naziva pogrdnim imenima , omalovazava, uz klasican napad histerije. Kijo, providna si. Kanalis Slobodana , a ovamo ga volis i jos , imas decka napolju. Ne volis ti nikoga , samo ne mozes da prihvatis cinjenicu da si TI ostavljena !

Sandra

25.04.2018 10:14

Naravno da ga Kristina ne voli,već je boli prevara,izdaja,a povrh svega ponaša se tako loše prema njoj dok sa ljubavnicom,i ostalim zadrugarima,pa i produkcijom kuje planove da je omalovaži,uvredi i još više ponizi,hrane se njenom tugom i Li S,ali sva sreća te se lepo vidi ko je kakav.

Nina

25.04.2018 11:00

Nasledila mozak na Gagija.Nemoj te je kriviti...

senka

25.04.2018 11:04

Koje je zlo ova Luna.Kako ce izaci u svet kada se rijaliti zavrsi.Misli li da je centar sveta. Da li se njeni roditelji barem malo posrame zbog njenog ponasanja.Ili, su,mozda,ponosni na to kako su je vaspitali???