Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

- Luna, kako se osećaš posle svega? Ljubav nije zabranjena. Da li ćeš i dalje da se boriš za Slobu? - upitala je Dušica Lunu.

- Juče se nisam dobro osećala. Ja sam rekla kada sam ulazila u rijaliti da ništa neću kriti, ja sam slobodna devojka, imam 21 godinu, mogu da se zaljubim u koga god hoću. Bio je tu za mene u svakom trenutku, bio mi je prijatelj, podrška, oslonac, skakao za mene i pomagao mi, ne znam kako je prikazano napolju. Da li ću da se borim za njega, neću da pričam ništa - odgovorila je Luna na pitanje gledalaca.

Njen izraz lica otkrio je da joj zaista nije svejedno zbog svega što se desilo, a i njeno ponašanje prethodna dva dana potpuno je drugačije od onog razdraganog koje je imala kada je ušla u rijaliti.

Komentari (5)

frik

23.09.2017 18:24

ovo je rijaliti priča a kad bi ja postavljao pitanja postavio bi režiji rijalitija: dali je tuča dozvoljena i do kad će mo gledati zlostavljače u rijalitiju...Miću,Sašku,Anđelu Minu i Uroša ???koliko udaraca još trebaju zaraditi Žarko i Smilja???dali se udarci honoriraju?? imaju li oni honorare uopšte ....dakle dali vi mislite da je lepo gledati kako "muškarci" i "žene" čoporativno-hrabro kroje priče na njihovim leđima i glavama...dali je rijaliti rat mozgova pa ko mrtav ko živ ili rat šaka??

nedjo

23.09.2017 19:15

ona mučenica ne zna šta će sama sa sobom

Novosadjanka

23.09.2017 19:22

Sta ocekivati od jedne d...e kao sto je ova devojka.

M

24.09.2017 04:30

Trebalo bi uvesti jedno novo pravilo u oba rijalitija. Ko god bude završio obraćanje rečenicom "To je to" da automatski napusti kuću. Mislim da bi u roku od jednog dana oba rijaliti programa ostala bez učesnika.