Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Luni zbog svega nije bilo dobro, pa se sklonila iz gužve.

Kada je kasnije čula šta se sve izdešavalo u njenom odsustvu i šta je sve njena majka izgovorila na Slobin račun, blogerka je izvela Slobu napolje i svima je rekla da im ne prilaze.

- Tvoja mama od mene napravi ološa! Sve najgore i najgrđe! Takve mi je reči izgovorila, da ja ono... Jesi ti dobro? - rekao je Sloba vidno zatečen i pod dejstvom alkohola.

- Dobro sam... i šta kao, to je to? Tako ćeš da mi okreneš leđa? Nećemo više da pričamo? - pitala je Luna.

Anabela i Luna

promo

Anabela i Luna, Foto: promo

- Neću da ti okrenem leđa! Ja sam ispao najveći šljam i ološ ovde! Večeras sam čuo neke priče, da sam ja gej, da sam ja glup, buzdovan, šljam. Ne! Ja sam uvek bio tu za tebe, uvek sam skočio! Kad ti je bilo najteže, ja sam skočio! Samo mi je drago da si ok! Uplašio sam se kada su rekli da si pala u nesvest - nakon čega je Sloba poljubio Lunu u čelo.

Luna je odmah otišla u spavaću sobu i uplakana se žalila svojim cimerima.

- Veliko sr*nje! Anabela je Slobu napljuvala! Jesi svesna šta mu je rekla sve? - pitala je Teodora Lunu.

 

 

- Sve me je ovo pogodilo! - odgovorila je Anabelina ćerka u suzama. Očigledno ona zna ono što ja ne znam! Ovo za mamu, baš me ono - šokirala! Sad sam dobro! Neće više biti ništa, to je to! - rekla je Luna i dodala:

- Nije mi jasno šta se desilo! Nego mi je čudno što je ona sve to rekla, ipak je to moja mama i ne bi to uradila bez razloga. Nešto se desilo, što ja ne znam, jer on je stvarno bio tu za mene. Volela bih da mama zna da je on jako bitna osoba za mene! Moja mama nije takva, ona je mnogo dobra, emotivna i uvek je za ljubav. Rekla mu je svašta! Rekla mu je da je ološ, da je gej - bila je van sebe Luna.

 

 

Komentari (7)

buba

21.09.2017 09:50

Gledala sam! Nije mu rekla da je gej, nego ga je u kontekstu cele rasprave izmedju ostalog pitala i to! Ona je rekla da je Luna zaljubljena u njega, i da on ima problem koji nece da prizna! Da li je zaljubljen u Lunu, ili ima taktiku? Posle razgovora sa suprugom, Sloba opet prilazi Luni? Da li je ovo jasno? Igra igru, a njegova zena to podrzava! Prevarena zena ne ponasa se kao ona sinoc!

taktika

21.09.2017 11:30

@buba - Sve je reklama, taktika i laz. Posle ovoga svi pricaju o njima. Niko drugi nije interesantan.

MAČIĆ@BUBA

21.09.2017 11:45

@buba - NARAVNO DA NE. ONA NIJE PREVARENA, JER E SVE I ODIGRALO POD NJENIM KOMANDIM, SAMO NIJE SVESNA DA JE ĐAVO ODNEO ŠALU I NJENA IGRA JE PROPALA U TOM SMISLU ŠTO SE SLOBA PONAŠAO PO NJENIM UPUTIMA, ALI SE I ZAIGRAO I ZALJUBIO, KAD ĆE ONA TO SHVATITI? PREVIŠE JE SAMOUVERENA, POKVARENA I UPALA U JAMU KOJU JE SAMA ISKOPALA. OSTEĆE ONA BEZ SLOBE, A LUNA ĆE VEĆ NAĆI SEBI PRAVOG ISKRENOG MUŠKARCA KOJI ĆE JE VOLETI BEZUSLOVNO.

Mirko

22.09.2017 06:26

@buba - Ona je njega jurila celo to veče i na kraju mu rekla da je ona centar za sebe da nju ne interusuje šta njena majka misli. Mala je teški ološ, koji nema ni dva razreda škole. Obučena je od majke kako daa se uvuče nekom u krevet. NJoj i njenoj majci samo je lova bitna a ne lova. Anabela brani ćerku jer je ona ovog sadaš. muža (ako su uopšte u braku) odvojila od žene sa stomakom do zuba. Anbela je smetlište a takva će joj biti i ćwrka!

Briga i ljubav

21.09.2017 11:32

Posle svega on brine za nju i ljubi je u celo. I ona brine kako je on.

nedjo

21.09.2017 15:31

ovaj bilmez sad kao neki frajer?

Lu

21.09.2017 21:35

@nedjo - Xaxaxa, ma bravo Nedjo za ovaj komentar, nasmejao si me do suza ???