Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Kristina Kockar, još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića, otkako je ušla u "Zadrugu" postala je jako dobra rijaliti drugarica sa Lunom Đogani, pevačevom devojkom, sa kojom ju je prevario u ovom šou programu.

Čini se da joj blogerka više nije trn u oku, pa je svakim danom sa njom sve bliža i bliža. Često se upuste u duge razgovore što je Radanoviću i zasmetalo, pa im je skrenuo pažnju da to ne rade.

Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Nakon što joj je preotela supruga, Đoganijeva je jednom prilikom i zgrabila Kijinog medu kojeg je dobila od dečka Andrije Lazovića, a danas pozajmila od nje i jedan kozmetički preparat.

Njih dve su nasmejane šetale i pričale po spavaćoj sobi, a detaljnije o ovome pogledajte u videu.

 

Komentari (3)

nada

13.01.2018 18:33

Ova mala cackalica svuda se zabada kao strsljen !!!!!!!!!!!!! Zadnja dva dana su ona i njen ljubavnik veseliji a on cak i peva sto znaci da mu je Anabela poslala upustva da menja taktiku ! Naci mobilni pod hitno !!!!!!!!!!!! Kija se sa njom igra i prevesce je zednu preko vode !

IONA

14.01.2018 19:00

@nada - Boli Lunu za bivišu. Dobila je šta jej želela i treba da bude zadovoljna i srećna što i jeste. Sloba je ludo volii, malenoj je to dovoljno. Bivša je izgubila sve bitke i rat. Sloba i Luna do pobede.Od vaših prazniuh riči nema ništa....

Miso

13.01.2018 19:05

Tudje sladje. U tudjim rukama jabuka uvek veca.