Luna i Kija
Printscrren
Luna i Kija

Printscrren

Luna i Kija, Foto: Printscrren

Modna blogerka Luna Đogani bila je jedna od gošći Sanje Marinković u današnjem izdanju emisije "Magazin In". Sa svojim gošćama Sanja je razgovarala o muško-ženskim odnosima, položaju žena u današnjem svetu i o još mnogo toga.

Jedno od pitanja bilo je i zbog čega iz rijalitija se stide.

- Definitivno me nije sramota što sam se zaljubila. To se desi svakom biću, to je nešto što ja nisam mogla da biram. Da sam mogla, verovatno to ne bi bilo baš tako, to mesto i to vreme. Možda me je sramota tog, što ti kažeš, seksualnog života. Nešto što je u normalnom životu normalno i prirodno, da dvoje ljudi vode ljubav, razmenjuju nežnosti. To je nešto što gledaju moji roditelji, sama ta pomisao mi nije prijatna - rekla je Luna.

Komentari (2)

miki

03.03.2018 21:44

Ne foliraj se devojko. Da te je sramota to ne bi radila. Brzo ces ti Slobi dosaditi, covek ne moze da dise od tebe, Kad pocne tvoje ljubakanje za vreme sastanka prebacim kanal. Zbog tebe i tvoje majke smucila mi se cela porodica Djogani. To radis iz tvoje nesigurnosti. Pored toga gledas da lite gleda Andjelo, Janjus, Vojke.

miki

03.03.2018 21:52

Imao sam utisak da je voditeljka favorizovala Lunu i Teodoru sto nije dobro za novinarstvo ako ih je sve pozvala. Ziza je bila na nivou zadatka. O Kiji necu da pricam, kao i uvek odlicno se borila sa svim zamkama voditeljke i Lune. Zasto voditeljka nije pomenula mobilni telefon i o neregularnosti zadruge?