Luna, Sloba, Kija
Printscreen
Luna, Sloba, Kija

Printscreen

Luna, Sloba, Kija, Foto: Printscreen

Luna Đogani i Sloba Radanović imali su sinoć još jednu maratonsku svađu, zbog pesme koja je Lunu uvredila.

Ona je optužila Slobu da je kriv za to, i da ne razume kako se ona oseća, jer stalno mora da gleda Slobinu suprugu Kristinu Kiju Kockar i spava sa njom u istoj prostoriji, što joj jako teško pada. 

U svakom slučaju, Luna i Sloba su posle svađe legli u krevet i nemo su gledali u plafon. Za to vreme, njegova supruga Kija se veselila za sve pare, što kažu. A zašto i ne bi? Kija može da uživa dok gleda kako se njen muž i njegova ljubavnica svađaju, a zbog toga im je većina žurki do sada i propala.

 

Komentari (9)

Ana

14.03.2018 14:31

Od over veze nema nista.Kad izadju is Zadruge I Sloba pocne da nastupala Tek CE nastati haos.Luna je navikla da bude u centru paznje.Ima da mu histerise I pravi scene.Zao mi je Slobe Ali nee Draginje I njenog muza.To su zasluzili.Zivi bill pa videli.

Siona

14.03.2018 15:12

@Ana - Pogrešna procena. kada izadju iz rijalitija, za njih tek nastaje pravi život. Sami, ludo zaljubljeni. čeka ih stan,čeka ih posao i njihovi najmiliji. Zatvorila bih tebe u ludaru od Zadruge, pa da vidim kako bi ti podnela svakonevna psihička zlostavljaja.Naravno da svi pucaju po šavovima... Ljubav je ta koja sve pobedjuje. Sloba i Luna beskonačna ljubav, do pobede...svi ,svi smo uz vas.

okrados

14.03.2018 15:54

@Ana - Izvini ali kakve on senzacionalne nastupe ocekuje. Pa takvih a i boljih puna Srbija ispod svake satre. Njih dvoje sa tom motivacijom ce ceo dan da leze u krevetu i da se svadjaju ko ce po leb otici. Bolesno ljubomorni cak se i svadjaju na nivou dece. Kija gospodja dok svi trce da se ulizu dari i ostalim pevacima ona igra i uziva i ovi posle kod nje dodju Kraljica a mutava Luna i balvan sloba nemaju ni takta ni pokreta . Fuuuj

мане

15.03.2018 04:41

@Ana - Сиона, нису они једини женско мушки пар у Задрузи.Једини су који се посвађају на свакој журци, због њене љубоморе.Зар мислиш да напољу неће бити љубоморна?Знаш ли колико жена ће, у његовом послу, бити око њега, а он и није баш карактер.Живи били, па видели.

Suzana

14.03.2018 15:10

Jeste kraj al zamalo.

Ona

14.03.2018 15:15

Od cega ce ovo dvoje da zive??? Mama Anabela ce morati da ih izdrzava.

мане

15.03.2018 04:37

Луна се лоше осећа зато што је Кија ту, а она је са њеним мужем, непријатно јој је.Кија се весели, а не смета јој Луна, која јој је узела мужа.О чему прича ,,клинка,, која упражњава ,, клинкама,, недоличне ствари.

Biljka

15.03.2018 08:04

Što reći na temu "Kija, Soba, Luna"? Činjenica je da je Kija lepa,vaspitana,obrazovana,osoba koja zna šta hoće.Luna,ružna bubuljičava devojka,nenačitana i neobrazovana,aljkava,lenja...jedino što zna u životu da ide od jednog do drugog muškarca.Devojka u velikom prometu iako ima samo 22 godine.Sloba, dečko koga mora neka žena da vodi u životu,da radi za njega,da razmišlja zanjega...dečko koji ne zna ništa jer tako je vaspitan.

Marija

15.03.2018 08:05

Molim "Sionu", dole potpisanu da pogleda lajkove i objasni koji su to "svi" za caplju i zapca?