Sloba i Luna
Printscreen
Sloba i Luna

Printscreen

Sloba i Luna, Foto: Printscreen

- Imao sam deset razloga da ne pređem granicu sa Lunom i 100 razloga da to uradim. Nakon svega ovoga, mogu da kažem da bi se ta priča sa Kijom svakako završila i da nije bilo Lune. Ona je to samo ubrzala - bio je iskren Radanović, dok je njegova draga priznala da joj se on svideo na prvi pogled.

- Kada sam ga videla na toj svadbi rodile su se prve simpatije. Bio mi je sladak. Privukao me je njegov pogled. Rekla sam to mami i ona ga je pitala da pleše sa mnom - ispričala je uz osmeh Luna.

- Bio sam zbunjen što me je njena majka pitala da plešem sa Lunom, ali nismo mnogo pričali nakon toga jer je ona brzo otišla sa te svadbe - dodao je Radanović, poručujući da nije isključeno da će se dogoditi i više od poljupca u rijalitiju, odnosno da neće čekati do venčanja kada izađu napolje da se to desi.

- Ja sam njemu rekla da ulazim u brak nevina - našalila se Đoganijeva.

Komentari (6)

MILA

09.10.2017 10:56

Baš ste sladak par. Želim vam puno sreće, draga deco!

meda

09.10.2017 11:57

@MILA - Sto ne zavrsi potpis. Mila mama ahahahah

TEA@sarajlija

09.10.2017 19:21

@MILA - Ne balavi više.....malogradjanska politika. Luni i Slobi želimo sve najlepše u životu. Oni su zaista divni mladi, pametni i znaju šta žele. Do pobede!Ostareni i kvalitetni na sim poljima.

sarajlija

09.10.2017 11:27

I bakino je sito nevino.a pola komsiluka ga koristi pa ce tako i Luna sluziti Slobu i prijatelje.

ILA

09.10.2017 19:12

@sarajlija - Sloba i Luna su konačno odlučili i javno objavili daje njihoa ljubav iznad svega. posle parova će se venčati. obožavam ih, zbog njih gledam farmu, jer malenu poznjem. te vaše gluposti ne stoje, ali vi se očigledno tim hranite. Ukoliko brak u startu ne funkcioniše, sledi razvod U čemu je vaš problem. Blatite i njega i nju bez ikakvih osnova. Ne razumem toliko zlobe u ljudima,zar morate da budete tako loši.Vaši kriterijumi i merila kod drugih ne važe, to primenite u vašoj bližoj okolini..

mima

09.10.2017 20:39

ne radja kruska jabuku...