Zadruga
Printscreen
Luna, Kija, Sloba

Printscreen

Luna, Kija, Sloba, Foto: Printscreen

Ulazak Kristine Kockar, žene pevača Slobe Radanovića, mnogo toga je promenio i to je bila glavna tema.

Njegova devojka Luna Đogani, često je dramila i svađala se sa dečkom zbog Slobine još uvek zakonite supruge Kije. Međutim, njih dve imale su i dobrih trenutaka, a to su ove noći mogli da vide i svi ukućani u kratkom videu, nakon čega su se svi zajedno smejali.

- Slobodan je rekao da je Sulejman! Ja kažem Milanu da Luna i ja treba da ga zezamo - rekla je Kija.

Luna je tvrdila kao joj je sve ovo jako slatko i da su oni prava turska ili španska serija. Miki Đuričić nadovezao se komentarom kako bi svi oni mogli zajedno da žive kada izađu iz "Zadruge".

- Pet godina kasnije, Sloba trudan - šalio se Sloba na svoj račun i nastavio:

- Sve mi je malo čudno! Ne znam kako da se postavim! Drago mi je da smo uspeli da uspostavimo neku normalnu komunikaciju, pogotovu što njih dve nikada nisu imale dodirnih tačaka - završio je sa osmehom na licu pevač.

 

Komentari (2)

Dunja

24.11.2017 12:13

Sloba i Luna su premeden par ! Jako pristaju jedan drugom.Za njih će ovaj rijaliti biti jako koristan. Kad izađu pa pogledaju snimke iz ovog rijalitija moći će da se sagledaju. I pojedinačno i međusobno, da vide gde su pogrešno reagovali, gde su i kako preterivali i sl. i da se na osnovu toga koriguju. Negde taj proces, koji je neizbežan, traje dugo. Oni imaju eto ovu privilegiju da to čak i odgledaju. I da početak postave na zdrave noge od starta. Srećno im.

ljubimac

24.11.2017 20:46

@Dunja - kakva li goveda daju + ista zbog kojih je Srbija iza Rumunije