Luna Đogani
Z. Ilić
Luna Đogani

Instagram/luna_djogani

Luna Đogani, Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani ne želi da se bavi poslom kojim se bave njeni roditelji jer joj se više dopada svet mode. Stoga je pokrenula svoj sajt, a pisaće pod pseudonimom Luna Djo.

Zapravo, kako navodi, Luna neće voditi modni blog nego svoj onlajn dnevnik.

- Pisaću o svemu – od toga šta oblačim, kakvu hranu volim, gde putujem, kakvi su moji odnosi sa porodicom, prijateljima, momcima. Sve što se dešava trenutno u mom svetu želim da podelim sa vama. Svaki moj dan, svako moje putovanje, avanture. Baš sve! - poručila je Đoganijeva.

S obzirom na to da je tek krenula sa radom, a sajt je već bio "oboren" zbog neočekivanog broja posetilaca, čini se da je Zorannah dobila konkurenciju.

Komentari (1)

viktorijanaviki

27.09.2016 14:14

Luna je jos mlada,nije ni dovoljno obrazovana.Dovoljno je mozda reci ko joj je otac,htjeli ne htjeli sad mama Atijas itd zvucno prezime,otac Gzim uz duzno postovanje al kad progovore vidi se koliki je to stepen kulture i sredine odrastanja.Eto kad ni Bukva to nije mogla da trpi.Lijepo draga Luna zavrsi ti Fakultet pa onda blogiraj,pisi i postavljaj.Iskreno gdje ti ides sto jedes ne zanima nikoga osim ako to stvarno nema malo uzviseniju pozadinu.Zorana je obrazovana,pametna..ipak si jos balava