Luna Đogani
screenshot
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Danas je četvrti dan otkako su se učesnici rijaltiija "Zadruga" uselili u novoizgrađeni grad u kojem će živeti narednih meseci, a nakon što su upoznali jedni druge, pojedinci su prešli na viši nivo, pa su se već zbližili sa svojim cimerima i prema njima pokazali određene simpatije.

Jedna od njih je i modna blogerka Luna Đogani koja je uoči ulaska u rijaliti otkrila da neće sputavati svoja osećanja, te da je spremna za ljubav u "Zadruzi". Međutim, niko nije mogao da očekuje da će otvoreno pokazati simpatije prema Pinkovoj zvezdi Slobi Radanoviću koji je, inače, oženjen dugogodišnjom partnerkom Kristinom Kockar.

Naime, svi ukućani, primetili su da su njih dvoje postali nerazdvojni i da se lepa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija bukvalno ne odvaja od Radanovića, čije joj društvo veoma prija.

 

Komentari (8)

deda Vasa

09.09.2017 19:39

Pošto toga nije bilo u moje vreme recite mi molim vas koji fakultet je potreban za ovo zanimanje MODNA BLOGERKA.Unapred hvala

ce ti kazem

09.09.2017 20:11

@deda Vasa - Generacijo, stace ti fakultet treba samo dobar sponzsor

raca

09.09.2017 21:39

@deda Vasa - svako danas moze biti modni bloger pa i ti deda vaso, probaj ako uspes svi cemo cuti za tebe i ne postavljaj vise glupa pitanja .

deda Vasa

09.09.2017 22:17

@deda Vasa - @raca..Ja samo pitah koje obrazovanje je potrbno. Ko velim pitanje nikad ne može biti glupo,samo odgovor može biti glup.

Vera V

10.09.2017 11:29

@deda Vasa - Deda Vaso, dovoljno je da umete da čitate i pižete i da Vas neko mladji obuči da rukujete računarom i eto...Ovi koji imaju fakultete oni oblače šta mogu da kupe za svoje bedne plate ("čast" izuzecima) pa nekako "teraju modu". "Fina" do zla Boga, vidite i sami, ali "modnoj blogerki" sve je dozvoljeno i OPROŠTENO :(

ana

10.09.2017 09:30

Samo se lepo moze ružiti, zavist treba i zaslužiti...kulturna, vaspitana devojka, a pritom mlada i perspektivna, zivot je pred njom...ako nemate nista lepo reci onda ćutite...zlim jezicima sami sebe trujete..

kiseli kupus

10.09.2017 10:56

Ajde da se proglasi modnom blogerkom iako o modi veze nema. Sve neka sintetička jeftinoća na njoj. Prazna, a ufurana. Ona e nešto između klaberke i starlete u pokušau. Mama je gura u taj svet ne bi li našla sponzora. To je cilj.