Luna i Sloba se svađaju
Printscreen
Luna i Sloba se svađaju

Printscreen

Luna i Sloba se svađaju, Foto: Printscreen

Blogerka i pevač se sada često svađaju, a čak su jednom i raskinuli.

Luna je sinoć otkrila kako se sada zaista oseća.

Naime, na pitanje jednog gledaoca kako se ponaša Sloba otkako je Kija ušla i kakve su joj namere Luna je rekla:

- Nas dvoje nismo isti otkako je ona ušla. Malo je neprijatna situacija, što je normalno. Ja prva bežim od njega kad je ona tu, neprijatno mi je. Za mene je na početku delovalo da se odvaja, ali ne mislim da su mu se promenile emocije, nego je takva situacija. Što se tiče drugog pitanja, koja god da je namera njena što je ušla, njena je, ja ne mislim da je ušla da naškodi Slobi - rekla je Luna.

 

 

 

Komentari (12)

Blagoje

27.11.2017 11:37

Luna je tu najbolja i najkvalitetnija osoba od njih troje. Ovo dvoje, Slobodan i Kija su koristoljubivi. Naročito Kija koja voli novac više nego sebe samu i radi novca joj ništa nije sveto. Ama baš ništa. Vrlo nepristojna devojka. Kad je ušla, već prvog dana se tako nepristojno rasprostrla i raširila noge ispred onog Miljana, kada sedi -sedi kao kabadahija......vrlo ružno ponašanje. Slobodan je mlohav.

ddd

27.11.2017 13:09

@Blagoje - Tesko nama sa ovako kvalitenim devojkama kao luna.

Panjak

27.11.2017 13:45

@Blagoje - ddd.@ Danima visiš na ovom portalu.Pratiš svaki članak i komentar vezan za Kiju te odmah svima skačeš u oči. Pokvario si brojalicu pa lupaš minuse do iznemoglosti na svaki negativan komentar o Kiji i pluseve isto do iznemoglosti na svaki pozitivan, a svaki takav je tvoj pod raznim nikovima. Dosadan si. Radiš li ti išta u životu? Nećeš ti na takav način od Kije napraviti bolju osobu. Dobro da je ušla pa svi vidimo koliko je primitivna i ti zajedno s njom u svojim komentarima. Botuješ providno.

Kiseli kupus

27.11.2017 17:41

@Blagoje - Blagoje Bukva.

aleks

27.11.2017 11:57

Izgleda da je Sloba kriv za sve. Tako tvrde i jedna i druga. Siromah on. Udovoljava im, tesi, odobrava, pomaze i opet ne valja. Slobu u izolaciju da dodje sebi.

Marija

27.11.2017 13:47

Slobodan i Kristina - napolje. Prevaranata nam je pun kufer.

Evo predloga

27.11.2017 13:56

Produkcijo, izbacite Slobodana i Kristinu. I to istovremeno i što pre. Da vidimo šta će uraditi kad izađu. Pa ih malo kasnije vratite. Bila bi to tek sjajna psihološka igra za njih oboje, iza koje će na stub srama ili oboje ili samo jedan od njih. Zavisi od poteza u spoljnom svetu....Vezani su ugovorom tokom i period posle rijalitija i možete da im radite šta hoćete. Baš bi bilo zgodno pratiti ih van. Ovo unutra smaraju. Vrte istu priču u krug. Reče Kija da je rijaliti "napolje", pa......

Mare

27.11.2017 17:22

@Evo predloga - Minusi Kijinih botova na ovaj predlog govore više od 1000 reči. Znači da su i Kija i Sloba prevaranti i njihovi botovi znaju za to. Produkcijo - stavi ih na tanak led i pred svršen čin. Ili-ili. Izbacite ih što pre. Pa da gledamo ucveljeni bračni par koji su sve stavili na kocku zbog pohlepe. Ugled, čast, poštenje.....a ona je čak i posao strjuardese izgubila zbog pohlepe.

Mrgud

28.11.2017 00:36

@Evo predloga - Ovoliki minusi na ovako jedan razuman predlog govore više od hiljadu reči o ovoj farsi od Slobe a naročito Kije. Mašala. Sve je jasno. Ova nije ušla u rijaliti pre nego što je sve organizovala. Dokle će trajati - videćemo.

nedjo

27.11.2017 17:06

retko besmislena devojka,a sloba retko besmislen tip,,,

Mirko

27.11.2017 17:50

Kija je lukava i hvali joj novac u zivotu pa je dosla Slobi da kvari vezu. Najgora je od njih. Luna je jako nacitana i to se vidi. Nerazumem kako to drugi nevide. Mi visoko obrazovni jedini sve primetimo. Inace ne pratim ovo puno a mislim da se Luna folira jel Slobu stalno na toplo hladno drzi. On bi trebo da lupi sakom o sto pa bi ga obe slusale. Ovako nema leba za njega.

Eureka

27.11.2017 21:26

Ovaj Slobodan je ko buzdovan