Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Naime, njih dvanaestoro će 48 sati morati da čuvaju kavez koji je pun hrane i svih namirnica koje će im sigurno pomoći da prežive ovu nedelju, s obzirom na to da su zbog prekršaja koje su pravili dobili manji budžet.

Nervoza je već počela da utiče na sve njih pa je došlo do rasprave između Lune Đogani i Slobe Radanovića. Blogerka se osećala loše jer nije spavala, iako im je Veliki šef dao olakšicu da jedan od njih može da spava, izađe napolje ili radi šta želi.

- Pričaš sa mnom kao da sam debil, neke rečenice, kao ja mračim - iznervirana je bila Luna na svog dragog.

- Ja sam ti samo rekao da malo pozitivnije razmišljaš, to što ti kažem da ne mračiš, mislio sam da ne mračiš samu sebe. Da bi mogla da izdržiš - pokušao je Sloba da se opravda.

Da li će uspeti da ispune zadatak do kraja ili će odustati pre vremena i samim tim izgubiti sve namirnice koje mogu svima dobro doneti, videćemo!

 

 

Komentari (5)

Ivan

06.02.2018 12:33

Ona je mracna i to uvek. Lenja do boli. Neobrazovana, i priglupa. Nikada to zena ne moze biti, a majka pogotovo. On opet agresivac,ne razmislja... balvan i tacka. Nikako ne mogu zajedno. On mora imati nekog ko ce da ga vodi, a isto tako i ona. Nju majka nije podizala, vec Gagi, koji nije imao autoritet, i njoj treba neko ko ce da je vodi, naredjuje. On pak nesiguran kao i ona. Ma ne mogu oni zajedno jer nista zajednicko i nemaju. Sex, ali to je nista za uspeh jedne duze veze.

nada

06.02.2018 13:35

@Ivan - Pa i seks se dovodi u pitanje jer decko voli decake !!!!!!!!!!! Pa on nezna ni da se ljubi vec samo cmace -hahahaha

Viktorija Vasic

07.02.2018 00:48

@Ivan - Glup ti je koment.Niti je lenja a ni mračna. U kući je negativne energijekoliko želiš. Smaraju se jer ih svi nerviraju, to je jaka psihološka igra, zatvoren prostor i utiče loše na sve njih.Sloba uopšte nije agresivac, neko povremeno puca kao i svi u Zadruzi.Ona je divan mladić za primer, Voli svojuLunu do bola.Oni su najlepši i najiskreniji jpar u Zadruzi, ito kao Vojke i Sara.Njihova veza je jtoliko jaka, da sve te glujposti koje pišete ne mogu uticati na to. Ništa i nikoih ne može rastaviti

micko

06.02.2018 13:29

Najvise mi smeta elementarna nepismenost i velikog sefa i jedne voditelje i vecine zadrugara. Ako se misli na ucesnike, a ima ih i muskog i zenskog roda, kaze se i jedno i drugo, a ne i jedan i drugi, odnosno jedno od njih, a ne jedan od njih. Neka ih neko poduci elementarnoj pismenosti, jer su na nacionalnoj TV.

Oliva i Badža

07.02.2018 13:00

Luna i Sloba su dva presmešna lika zajedno sa svojom mentorkom Anabelom. Kao dva razmažena deteta od 5 godina, samo što jedno od to dvoje blago retardirane dece ima 2 metra i 100 kila žive vage.