Sve vreme uz glumca: Lula i Jelena
Dejan Briza
Oporavlja  se: Bata  Živojinović

Goran Srdanov

Oporavlja se: Bata Živojinović, Foto: Goran Srdanov

Naime, Bata je danima nakon operacije bio u nesvesnom stanju i pod lekovima, a čim je počeo da dolazi svesti, na suprugu i ćerku Jelenu je pao taj težak zadatak - da mu saopšte da mu je amputirana noga.

Kako dalje saznajemo, Bata se oporavlja i njegovo stanje je sve bolje.

- Lula mu je saopštila da je operacija bila teška i da je trajala nekoliko sati, a on je reagovao sasvim pomirljivo. Svestan je da je bolje što je ovako i za sada se otežano, ali dobro oporavlja, što je sasvim logično za njegove godine. Sporije se budi, vrlo malo komunicira, gotovo samo mimikom, ali je najbitnije što je gangrenozno tkivo uspešno otklonjeno - kaže za „Alo“ izvor blizak porodici.

Bati u posetu svakodnevno dolaze Lula i ćerka Jelena, a supruga mu kod kuće kuva omiljenu hranu, i to nosi u bolnicu. Juče su u bolnicu došle oko 11.30, a zadržale su se dva sata. Pri izlasku iz bolnice KBC „Dedinje“ nisu želele da daju izjave.

Sve vreme uz glumca: Lula i Jelena

Dejan Briza

Sve vreme uz glumca: Lula i Jelena, Foto: Dejan Briza

- Danas ništa ne komentarišemo - rekla nam je ćerka Jelena, koja je u bolnicu sa majkom ušla vidno raspoložena, ali posle druženja sa Batom bila je još srećnija, što joj se videlo na licu.

S druge strane, ćerka Dina kaže da je Bata sve raspoloženiji za druženje.

- Ne znam kako je Bata reagovao kada su mu rekle kako je prošla operacija, jer nisam bila na licu mesta. Juče su mu dugo bile u poseti jer nekada ima više snage za druženja, a nekada manje, tako da sve zavisi od toga kako se on oseća - rekla nam je Dina.
Na pitanje da li je Bata tražio da mu se nešto specijalno donese, Dina kaže:

- Zaista ništa, ima sve što mu je potrebno. Jedino što i dalje traži je da vidi sina, i to gotovo svakodnevno ponavlja. Lula dobro brine o njemu i sve mu je potaman. Svi smo uz njega, a najbitnije je da se što pre oporavi - kaže Batina unuka.

Komentari (3)

vota037

13.05.2016 07:56

Manite me ovakvih glupih članaka. Jer mu je rekla da diše. Kakav članak sa obiljem gluposti.

sale

13.05.2016 09:37

Urednika koji ovo podrzava i novinara koji besomucno smara naciju sa Batom i Lulom pod hitno odpustiti i naci neke normalnije a ovu porodicu koja i sama ima sto muka ostaviti na miru da se bori sa nedacama a samim tim i sve nas spasiti uopste ne vidim svrhu ovakvih tekstova koga vise briga za Batu i Lulu.

borislav.radanovic

13.05.2016 11:37

Sramota je sto legendi naseg glumista ne omoguce da vidi rodjenog sina. Vazno je da je Adrijana Lima dobila i drzavljanstvo i pasos....kao i Steva Sigal! "Bravo" za banana "drzavu" !!!