Saša Popović i Aca Lukas
Alo!/Rajko Ristić
Popović i Lukas

Alo!/Rajko Ristić

Popović i Lukas, Foto: R. Ristić

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, popularni pevač napušta emisiju u kojoj je godinama žirirao usred televizijske sezone, i to kako bi prešao na „Pink“!

Da se nešto čudno dešava, moglo se naslutiti po tome što se Vuksanović nije pojavio na poslednja dva snimanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja, pa je Saša Popović pozvao Miru Škorić da ga zameni, ali niko nije znao da je Lukas navodno već završio saradnju sa „Grandom“.

Lukas: „Grand” nije ni trebalo da ide s “Pinka”!

Da Vuksanović ima visoko mišljenje o “Pinku”, videlo se početkom oktobra, kada je zbog sukoba TV “Prva” i kablovske mreže “SBB” odlo- ženo emitovanje “Zvezda Granda”, pa se pisalo da će se emisija vratiti na “Pink”.

- Ne želim da ulazim u Popovićeve odluke, ali smatram da u principu nikada nije ni trebalo da odemo sa „Pinka“ - rekao je tada Lukas za “Alo!” i dodao da za žiriranje nije tražio novac i da sa Popovićem ima čvrst dogovor

- Lukas je godinama u žiriju „Zvezda Granda“ i doskora nije ni razmišljao da će ga napustiti. Međutim, ponuda koju su mu izneli čelnici TV „Pink“ oborila ga je s nogu. Željko Mitrović namerava da uskoro ponovo pokrene “„Pinkove zvezde“ i potreban mu je jak igrač kao što je Aca, zato ne žali ni novac ni reklamu - otkriva naš izvor i objašnjava da je pevača Mitrovićeva ponuda oduševila, ali da odluku ipak nije doneo sam:

- Lukas nikad nije bio plaćen za „Zvezde Granda“ niti je tražio novac, i uvek je isticao da mu je učešće u toj emisiji dodatno podiglo popularnost te da je Saša Popović najkorektniji čovek u šou biznisu. Od „Granda“ je uvek dobijao svaku moguću podršku kada su u pitanju organizacija i reklama. Ipak, Mitrovićeva ponuda bila je neverovatno dobra, pošto je, osim logistike, podrazumevala i visok mesečni honorar za buduće žiriranje. Aca pak nije odmah pristao jer je smatrao da je nekorektno da napusti „Zvezde Granda“ usred sezone. Ipak, njegovi saradnici ubedili su ga da bi prelazak u „Pinkovo“ jato bio odličan poslovni potez i da tu priliku ne sme da propusti. Na kraju je popustio i poslušao ih - kaže naš sagovornik, koji navodi i da je Saša Popović bio šokiran Lukasovom naprasnom odlukom, ali da nije pokazivao ljutnju.

I Zorica okrenula leđa Saši!

Pre Lukasa jedini član žirija koji je napustio „Zvezde Granda“ pre završetka sezone bila je Zorica Brunclik. Ona je to učinila pred sam kraj takmičenja 2015. godine, obrazloživši svoju odluku neslaganjem s ostalim članovima žirija i produkcijom, ali ju je „Grand“ demantovao, pruživši na uvid javnosti SMS poruku koju je sa suprugom Kemišom uputila Popoviću, a u kojoj je pisalo da ona neće biti u žiriju dokle god se „Zvezde Granda“ budu emitovale na TV “Prvoj”.

- Saša je navikao na dolaske i odlaske pevača, ali ga je Lukasov potez baš razočarao. Ipak, poželeo mu je sreću, a njemu sada ostaje da razmisli da li će pozvati Miru Škorić ili nekog drugog da ubuduće sedi na Lukasovom mestu - zaključio je naš izvor.

Sa druge strane, Aca Lukas je, na naše pitanje da li je tačno da napušta „Zvezde Granda“ i prelazi na „Pink“, odgovorio „nije tačno“, a kada smo ga pitali zašto onda nije došao na poslednja dva snimanja emisije, rekao je:

- Ne morate vi baš sve da znate.

Komentari (4)

Ns

30.11.2017 06:25

Lukas je ostavljen od svih,prso covek

Dr Šuman

30.11.2017 07:34

Da je pametan TO BI URADIO!

ANA

30.11.2017 07:58

Koliko je posudio novca od Sase Popovića trebao bi deset godina da bude u žiruju bez banke.

zelenisaša

30.11.2017 08:52

verovatno mu je vraćao dug i u naturi.