Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Dejan Briza
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Dejan Briza

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Dejan Briza

 

Iako ga mnogi ljudi zovu kako bi za njih “otvorio” svoje tarot karte, Vita je odlučio da za magazin VIP pogleda kako će zvezde biti nakolnjene pevačici Nataši Bekvalac i njenom suprugu, IT stručnjaku Luki Lazukiću, koji uskoro očekuju i prinovu.

- Kada se Nataša udavala, vodila se izrekom: ,,Tri puta pomaže bog”, međutim, ona je veoma jaka i moćna individual. Kod osoba kao što je ona teško je reći da je nešto večno. Nataša je mnogo puta do sada bila zaljubljena, ali je mesto nije držalo. Koliko se vidi u kartama, ona je mnogo zaljubljena u Luku i on je trenutno njen čitav svet. Ona toliko voli sa njim da se mazi i vodi ljubav da gubi osećaj za realnost – kaže Vita dok pokazuje u karte i otkriva da će pevačicin brak ipak biti na iskušenju.

Nataša Bekvalac

Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac, Foto: Instagram/bekvalceva


- Budući da je Nata nemirnog duha, njoj posle određenog vremena dosade neke stvari. Ona se jednostavno brzo isparazni i zasiti. Tada reaguje na prvu loptu i u stanju je da sve prekine u sekundi. To je ono što će pokolebati njen brak sa Lazukićem. Vidi se da će Luka i Nataša u braku biti četiri do pet godina, a onda će pasti u veliko iskušenje. Luka neće moći da je prati i u njemu će proraditi sujeta, a svađe će postati neminovne. Tada će se razići – kaže Vita i dodaje da pevačica i IT stručnjak ni sada nemaju podršku njihovih bližnjih.

- Kao dan se vidi da Nataša i Luka nemaju potporu u familiji. To je bilo očigledno i kada su pravili venčanje na Ibici, a nisu vodili roditelje. Oni se i sada bore se velikim pritiskom – uverava Tarot, i otkriva da Lazukić ima mračnu prošlost koju krije od Nataše.

- Kako se ovde vidi Luka nije baš “čist“, kako što se predstavlja. On ima neku mračnu tajnu iza sebe, i čini se da Nataša nije upoznata sa nekim detaljima njegovog života – tajnovit je Tomić koji ima savet za plavokosu pevačicu.

- Ja joj želim sreću, ali ona ne može iz svoje kože da iskoči. Nataša je od onih žena koje se u braku ne opuštaju, ali ako želi da sačuva brak moraće u njega i da uloži – zaključio je Vita.

VIP magazin o poznatima

Alo

VIP magazin o poznatima, Foto: Alo

 

Komentari (7)

D

03.01.2018 14:42

Daca i Ljuba su lepsi od ovog coveka i muzevniji.

Sneza

03.01.2018 19:08

@D - Danilo Ikodinovic je najbolji dasa

andras

03.01.2018 15:05

ma taj buzdovan nema veze sa zivotom

Nela Radovanov

03.01.2018 15:08

Sladak joj je ovaj muz..Najlepsi do sad!!!

Mila

03.01.2018 22:57

@Nela Radovanov - Ljuba je 100 puta lepsi i seksiji

Sneza

03.01.2018 15:14

Mora da je citao komentare ovde pa sada prepricava...

nedjo

03.01.2018 17:35

ova zena je vrlo naporna