Alo! rođendan
Alo!/Marko Marković
Alo! rođendan

Alo!/Marko Marković

Duško Vukajlović, Ana Kokić, Mirjana Mirić Ilić, Milica Pavlović i Dragan Lazić, Foto: Alo!/Marko Marković

Decenija postojanja i uspešnog poslovanja proslavljena je u najpopularnijem prestoničkom klubu “Gotik”, a brojne ličnosti sa domaće javne scene ulepšale su svojim prisustvom naš rođendan. Čitava estrada, predstavnici politike i uspešni sportisti pokazali su da su verni prijatelji naše medijske kuće, a budući da su zadovoljni dugogodišnjom saradnjom, uputili su nam niz čestitki i želja!

Uz dobru atmosferu za koju je bio zadužen bend "Beso de loco", uživale su Melina Džinović, Snežana Đurišić, Ilda Šaulić, Goca Tržan, Mia Borisavljević, Katarina Grujić, Anabela Atijas, Marina Tadić, Marina Visković, Dajana Paunović, Snežana Dakić i mnogi drugi. Glavni i odgovorni urednik novina “Alo!” Duško Vukajlović sa prelepim pevačicama Anom Kokić i Milicom Pavlović isekao je slavljeničku tortu.

- Čovek nije bogat ako ima para, nego ako ima mnogo prijatelja. Ja zaista vidim toliko poznatih lica večeras i osećam se najbogatije u Beogradu, ako ne i u Srbiji a i šire - rekao je glavni i odgovorni urednik.

- Srećan 10. rođendan od srca i želim vam da trajete još mnogo dugo - poželela nam je Milica Pavlović kojoj se pridružila i Ana Kokić.

- Ne mogu da kažem da ostanete takvi kakvi jeste da se ne biste uobrazili! Srećan vam rođendan, nastavite tako i uvek da imate ovako lepa zaštitna lica - rekla je Ana.

Lepe želje uputio nam je i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Da mi niste rekli da slavite 10. rođendan, ja bih mislio da "Alo!" iza sebe ima 20 godina rada! "Alo!" je specifi čan na svoj način, svaki vaš tekst ostavlja utisak na čitaoce i oni vam veruju. Vaše ime je najcitiranije na svetu! Meni kada neko kaže: "Alo", ja pitam: “Novine ‘Alo!‘? Šta su napisali?” - rekao je Palma.

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, rekla nam je:

- Šaljem vam čestitke i želje da još dugo trajete na medijskom nebu. Nastavite da budete brzi i efikasni te da stižete pravom informacijom do svakog građanina, kao i do sada - kazala je za “Alo!” Vujovićeva.