Miroslav Ilić
Petar Marković
Ostaje pri  svom mišljenju:  Miroslav Ilić

Zoran Lončarević

Miroslav Ilić, Foto: Zoran Lončarević

- Prilikom priprema za put u Srbiju naš organizator je na „jutjubu” tražio pojam „himna Srbije”. Među rezultatima je pronašao izvesnog Mileta sa dva miliona pregleda, koji je okačio video koji je potpisao kao: „Ovo je bolje od himne”. Naš organizator je pomislio da je to ono što traži, pa nam je skinuo original i našao tekst. I mi smo naučili pesmu. Kada smo došli u Beograd i otpevali pesmu, bili smo zbunjeni, ali i oduševljeni. Kod nas se, kada se svira himna, stoji mirno i peva, a ovde su svi cupkali, igrali i pevali sa nama. Naravno, prvo smo pomislili da je to vaš narodni običaj i bilo nam je drago da postoje ljudi koji tako reaguju na, kako smo bili ubeđeni, svoju himnu. Tek kada smo se vratili u Kazahstan, shvatili smo da je naš organizator zeznuo stvar, i to kada je neko guglao Novaka Đokovića, pa naleteo na Dejvis kup meč između naše dve zemlje. Kako god, barem je bilo zabavno - otkriva za „Alo!” jedan od kazaških pevača.

TAJKUNI PORUČILI

Dranje nerviranje vika svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ne možete vi tako malo da radite koliko mi malo možemo da vas platimo 

Udruženje tajkuna i drugih privatnih poslodavaca Srbije izdalo je saopštenje „povodom medijskih manilupacija o minimalnoj ceni rada u Srbiji”.

Kako se navodi u saopštenju, „mediji su krajnje zlonamerno preneli informaciju o novoj minimalnoj ceni rada!”, zbog čega ovo udruženje zahteva da se u celosti prenese njihovo objašnjenje situacije.

- Na sastanku Vlade Srbije i poslodavaca nije dogovoreno da minimalna cena rada bude 125, eventualno, 127 dinara na sat! Nije nam jasno odakle vam to! Kada bismo tako računali, to bi značilo da niko nema manju platu od, ako računamo 24 radna dana mesečno, 24.000 dinara! A to nije tačno! Ima podosta onih koji imaju manju platu! Dakle, nije stvar u tome da će ubuduće minimalna cena rada biti 125, eventualno, 127 dinara na sat, nego 125, eventualno, 127 dinara! Bez onoga na sat! Ili dan! Preciznije bi bilo reći: „125, odnosno, 127 dinara mesečno”. E to je već realnije - navodi se u saopštenju Udruženja tajkuna i drugih privatnih poslodavaca Srbije.

PROBLEM

Rio 2016

Profimedia

Foto: Profimedia

Srbi na doping listi!

Nemoguće je da Srbi ostvare sportske rezultate, poput onih u Rio de Žaneiru, bez dopinga i sistematskog državnog finansiranja sporta, te se stoga sama reč „Srbin” ubuduće mora smatrati dopingom!

Ovaj zahtev uputile su brojne sportske federacije i međunarodna sportska udruženja nakon što su sportisti iz naše zemlje u poslednjih nekoliko dana na Olimpijskim igrama postigli značajne rezultate i uzeli osam medalja.

Kako „Alo!” saznaje, takvi rezultati su u koliziji s načinom na koji se u Srbiji finansira sport, pošto je nemoguće da se bez velikog novca postižu veliki rezultati.

- Nešto opasno nije u redu! Više u Avganistanu ulažu u putnu infrastrukturu nego što Srbija ulaže u sport. Štaviše, u Srbiji se toliko malo ulaže u sport da je kao dan jasno da nemate pare ni za doping! A pošto postižete rezultate kao da ste na svim mogućim nedozvoljenim sredstvima, jasno je da tu ništa nije jasno! Zato smo sa drugim nacionalnim i međunarodnim sportskim savezima podneli zahtev da se sama reč “Srbin” smatra dopingom, pošto vam se drugačije ne može stati na kraj - rekao je za „Alo!” predstavnik jedne sportske velesile koji je insistirao na anonimnosti. 

Ovo su izmišljene vesti koje služe samo za zabavu

Komentari (1)

momazver

28.08.2016 07:47

Problem sa prvom vešću je što NIJE SMEŠNA,VEĆ SMRTNO OZBILJNA.Čak i da je shvatimo kao šalu-*U SVAKOJ ŠALI IMA POLA ZBILJE!* Mislite o tome.Odakle poslodavcima tolika silna bogatstva kada namire debele državne poreze? Od zagrebanih im radnika.Časna reč evo zarozao sam se ko čarapa i počeću da šmrcam i plč...aaaaaaa....