Odneli im celu kuću
Screenshot YouTube
Odneli im celu kuću

Screenshot YouTube

Odneli im celu kuću, Foto: Screenshot YouTube

Brazilska porodica bukvalno nije imala šta da vidi kada je stigla pred kuću koju je više od 40 godina koristila kao vikendicu.

Naime, kuća  je nestala, a policija je slučaj opisala kao neviđeni.

Prema izajvama komišija, lopovi su u kuću ušli pre dvadesetak dana, prvo su izneli sav nameštaj i odvezli ga u nepoznatom pravcu kamionima.

Zatim su se vratili s radnicima koji su kuću počeli da rastavljaju, a kada su se komšije konačno odvažile da pitaju ko su, lopovi su ih uverili da su rođaci vlasnika.

Ovako je izgledala kuća

Screenshot YouTube

Ovako je izgledala kuća, Foto: Screenshot YouTube

Porodica nije imala pojma da se sve to događa sve dok u nedjelju nije zazvonio telefon, odnosno sve dok jedna od komšinica nije nazvala jer su joj se radnici požalili da im nije isplaćen dogovoreni honorar.

Pohlepni lopovi iza sebe nisu ostavili čak ni ogradu, pa kada su nesretni ljudi u utorak napokon doputovali na mesto zločina, dočekali su ih jedino temelj i uspomene na zdanje u kojem su do jučer provodili leta.

Komentari (1)

jedmom su vinograd poresno izvadili

17.09.2016 15:20

subota pre podne krenuli mi na pijacu. Na ulici stao kamion izlazi jedan. Dos,o sma da skinem crep ??????? Sta ne raumem kakav crep Pa crep gazda je relkao da skidam Pozovi ti gazdu pa pitaj koja je ulica u pitanju. Au nije ova vec sledeca samo je broj isti- Da smo tislki malo ranije ostadosmo bez crepa.