Sergej Ćetković sa ćerkama
Instagram
Sergej Ćetković sa ćerkama

Instagram

Sergej Ćetković sa ćerkama, Foto: Instagram

Iako Sergej ne voli da priča o tome koliko je posvećen životu pod okriljem Boga, otkriva da sve praznike slavi po pravoslavnim običajima. On će Badnji dan i Božić provesti sa suprugom Kristinom i ćerkicama Lolom i Milom.

- Ne volim da pričam o tome što sam posetio Ostrog, nekako to smatram ličnom i privatnom stvari i nema razloga da to iznosim u javnost. Razlog i suštinu mog odlaska na to sveto mesto vrlo ljubomorno čuvam za sebe - kaže Sergej i objašnjava da je u njegovom domu sve spremno za praznik koji u njemu bude radost.

- Sve je spremljeno za Božić i sa radošću iščekujemo taj veliki hrišćanski praznik. Kao što tradicija nalaže, božićne praznike ću provesti kod kuće, sa porodicom, u krugu najbližih i meni dragih osoba. Biće tu sve ono što nalažu hrišćanski postulati, bogata trpeza, česnica, pokloni za decu. Na Badnje veče palimo badnjak i idemo na liturgiju u hram, a sutradan kod kuće uz ručak proslavljamo Božić - kaže Sergej.

Pevač otkriva da se poput deteta raduje lomljenju česnice i traženju simbola u njoj.

- Videćemo ove godine ko će imati sreću da izvuče novčić, ali pretohodnih godina obično je to bila Lola. Za ovu se ne zna, svi su u igri. Ipak je najbolje da novčić izvuku deca, jer su naše najveće blago, pa nama više od toga i ne treba - završava pevač.