Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović
Instagram/bekvalceva
Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović, Foto: Instagram/bekvalceva

Njih dvoje su se rastali zbog sve češćih nesuglasica, a Ljubin prijatelj Vlada Mandić za „Alo!” kaže da je ovakav kraj bio očekivan, a zatim je posavetovao Jovanovića šta dalje da radi.

- Nisam znao da su se razveli, pročitao sam na portalima. Nisam u kontaktu sa Ljubom, pa mi se nije ni poverio, a nismo se i nakon ovog čuli. Ova situacija nije neočekivana, znalo se da će do ovoga kad-tad doći, tako da ovo nije nikoga iznenadilo. I ja sam se razveo, pa je glupo da komentarišem razvod kao razvod, ali njihov je bio izvestan - priča Vlada Mandić za „Alo!” .

- Nata i Ljuba su sve češće imali nesuglasice koje nisu mogli da reše. Svađe i rasprave su bile sve učestalije i na kraju su rešili da se mirno raziđu. Nataša će se sada posvetiti svojoj karijeri i ćerki Hani, dok će Ljuba da nastavi da radi u „Pionirskom gradu”. Pevačica je otputovala na u Pariz, kako bi se sklonila od medijske buke koja se digla zbog njihovog razvoda, ali čim se vrati, vraća se obavezama. Planira uskoro da izda singl koji nosi naziv „Oštećena” - kaže za „Alo!” izvor koji je upućen u celu priču.

Podsećanja radi, Nataša je u vezi sa Ljubom bila nakon razvoda od Danila Ikodinovića, ali tada veza nije dugo potrajala. Tada je Ljuba u jednom intervjuu objasnio da on i Nataša nisu jedno za drugo.

- Sa Natašom sam ostao u krajnje korektnom i prijateljskom odnosu i izuzetno mi je drago zbog toga. Nas dvoje smo se upoznali mnogo pre nego što smo otpočeli vezu. Uvek sam imao lepo mišljenje o njoj i ono se nije promenilo ni tokom našeg zabavljanja, pa ni sad kad više nismo zajedno. Shvatili smo da nismo jedno za drugo i rastali smo se kao odrasli ljudi, ali smo ostali u korektnim odnosima - rekao je svojevremo Ljuba.

On je kasnije očigledno promenio mišljenje, pa se sa Bekvalčevom pomirio dve godine nakon raskida. U tajnosti su se venčali 11. februara 2015. Iako je delovalo kao da im u braku cvetaju ruže, to ipak nije bilo tako, pa se par razišao.

Komentari (14)

PAJA

13.03.2017 10:20

Nije ga poslusao na vreme, pa zato sad cami u hotelu.

Zana

14.03.2017 08:49

@PAJA - Ljubo je frajer i deluje dobar lik,naci ce bolju..a sta se javlja ovaj mladic niti je lik ni faca jedino mu ostaje da radi sto je navikao trci na pink pa ko papagaj ja sam bogat ja sam bogat imam stanove ja bogat...a pare za stid

bgd

13.03.2017 10:31

eto, g. Šecerko rasturi i ovaj brak. Nata se nikada nece odreci Šecerka i njegovih miliona. Ljuba sa petsto evra plate ne može da joj priušti zivot kakav želi.

PAMETAN

13.03.2017 10:43

covek. Lepo pa je savetovao iz licnog iskustva. Sad neka gluvari u hotelskom sobicku.

nedjo

13.03.2017 11:22

ko sa ovakvima zivi,opstina ga sahranjuje!

nsss

13.03.2017 17:31

@nedjo - Pa, on je živeo luksuzno, na njen račun! Niko ne kaže da ga je možda volela, već da je takva i takva... A Mandić, bolje da čuti! Da li je tu svu imovinu stekao igrajući rukomet! A deca? Bračna i vanbračna!

ANA

13.03.2017 11:40

Zalazem se da svako bude ono sto jeste i da se ljudi ne zene sela radi. Njih dvojica su mogli lepse i postenije da zive. Ovo je 21 vek

dala medijima

13.03.2017 13:34

hahaha..otisla da se skloni od medija..a sama dala medijima info da se razvodi.Advokat je tek juce rekao za razvod posle pisanja medija.Ko je dao medijima privatnu informaciju...opet (kako ju je Danilo nazvao) manipulatorka Natasa.

pouzdan izvor Nata

13.03.2017 16:13

@dala medijima - iz pouzdanih izvora saznajemo(citaj:Natasa)

DR Gane

13.03.2017 14:26

Sing bi trebalo da se zove ,, istrošena" a ne oštećena! Sa tolikom ,, kilometražom " teško da će ikad imati ozbiljnu dugu vezu !! Osim ako se opet neki šaran ne upeca !!!!!!

od dadilje do sobarice

13.03.2017 15:13

Moze komedija od ovog Ljube da se napravi od dadilje do hotelske sobarice

Nata zivi od afera

13.03.2017 15:21

Natasa ima tu urodjenu pokvarenost .Na 2-3 god uvek obezbedi aferu i evo ona tako traje i traje.Za razliku od nje jedna Sandra Afrika(isto nepevacica) NEMA AFERE,ne slika privatni zivot..a sljaka li sljaka..najvise zaradjuje.Izvucite zakljucak koliko je kvalitetan pevac Natasa kad mora da ima uvek i ''pricu''/ponavljam Sandra Afrika radi i bez afera! Natasa mora sa aferama.

Beba

13.03.2017 16:47

A svi znaju da je Daca imao saobracajku i zamalo poginuo jer je jurio da je uhvati u prevari. Ko zna sta je sad radila...a i Vlada Mandic ga je lepo savetovao da mu ne treba Nata u zivotu ni za sta ..

Beba

13.03.2017 17:20

@Beba - Gde je jurio da je ''uhvati''?U Crnoj Gori? Natasa je u vreme njegove saobracajke,gostovala u Crnoj Gori,i uopste nije bila u Srbiji!! A koga je on jurio da ''uhvati'',pun alkohola na motoru pri brzini od 150km ,to se malo bolje raspitaj,pre nego,ostavis ovakve nebulozne komentare..Ne branim Natasu,ali,sto je mnogo-mnogo je!!