Zorica Dukić
Jutjub printskrin
Zorica Dukić

Jutjub printskrin

Zorica Dukić, Foto: Jutjub printskrin

Juče je u programu voditeljka Anđela sve šokirala pitanjem. Naime, nju je interesovalo da li je istina da su se Alen Azarić i Zorica Dukić poljubili.

Zorica je na to pokušala da se "izvadi" rečima: 

- Poljubac se desio u obraz, Alen je danas ljubio i mnoge druge.

Alen Azrić

print screen

Alen Azrić, Foto: print screen

Međutim, u ranim jutarnjim časovima, nakon što se žurka završila, desio se neobičan razgovor između Zorice i Alena.

Ona je njega pitala da li ju je on ljubio dok je spavala, a on je odmah imao spreman odgovor: 

- Jesam, ko će drugi osim mene da te ljubi.

Posle žurke, Zorica i Alen su veselo ćaskali, pa je čak ona u jednom mometnu prišla da masira čuvenog doktora.  

Komentari (7)

Maja

21.09.2017 14:12

Lazni mesija i doktor bez ordinacije neregistovanim poslom na crno radi sarlatan a i ti koji ga promovisu.

zix

21.09.2017 15:41

@Maja - Neka pokaže tu diplomu ako je ima. Jel kod nas zabranjeno nadrilekarstvo?

Silvana

21.09.2017 19:18

Ajoooj kako samo LAŽE taj prevarant ALEN. Znam ga još iz Nemaćke. On je POKUŠAO igrati fudbal u 7 lizi, švercovao je drogu i bio uhapšen-zatvoren, pa opet kradjom automobila i opet je ležao. Dobio je IZGON iz Nemačke i posle i Austrije! OTIMA-krade bolesnim i jadnim ljudima novac, angažuje mnoge da ga hvale, kako ih je izlečio! A vi njega promovišete kao DOKTORA iako čovek nema završene ni srednje škole! Molim Vas, ne zavadjajte jadne ljude, jewr stvarno nije pošteno, ni fer.

ivan

22.09.2017 08:48

Koji doktor to je prevarant treba ga pod hitno u miruju. Dosta je naroda umrlo slušajući ovog prevatanta da ne idu kod doktora da će on da im pomogne.

Sonja

24.09.2017 16:02

Moj školski drug iz osnovne Alen AZARIĆ je muslimanske vjeroispovesti iz okoline Mostara. Iz Mostara i Hercegovine je morao pobjeći, jer je dilovao drogu, krao i varao i 2 puta je "odležao" duže kazne u zatvoru. LAŽNI "Doktor", koji nema ni srednje škole! Ima svoje ljude, koji po forumima pišu (kao i on sam), kako ih je izlječio, što nije ISTINA! PROVJERITE ga, da se sami uvjerite dragi ljudi, da ne bude prekasno i prije nego ga lažno reklamirate.

Selem

24.09.2017 16:28

AZARIĆU prevarantu stari ne foliraj se više, znamo mi bosanci ko si i šta si! Evo ti prilika, izljeći malog miša Marića i gazdu tv Happy-a, pa tek onda da povjerujemo u tvoje lažne sposobnosti. Čuj doktor a završio si tek 7 razreda osnovne ahahahahaha. Dodji bar za 10 minuta u Mostar ako smiješ žestoka lopina prevarantska. Čuj, Zoricu si u snu ljubio, kao i mlade curice po šumama oko Mostara, jeli stvore pokvareni?

Sonja

25.09.2017 21:22

Alene kažeš bio si samo jednom oženjen i imaš hčerku u Sloveniji? Opet jedna od tvojih notornih laži. Tri puta si bio oženjen "sitni prevarantu"! NI JEDNA tvoja ex supruga te ne želi ni čuti, kako li bilo šta drugo a da ne pričamo o roditeljima tih žena. Pored tih žena, prevario si pola Bosne i nije ti dosta? Sada varaš po Srbiji i dalje, halo PREVARANTU? Doći če naša radost, kada opet po 4-5 put budeš osudjen i u zatvoru, ima Boga ali "ne onog tvog" u kog se ti veštački kuneš i kradeš od jadnih