Ljuba Pantović
Instagram/ifbb_pro_ljubagold
Ljuba Pantović

Instagram/ifbb_pro_ljubagold

Ljuba Pantović, Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold

Prva na tapetu našla joj se stara rijaliti rivalka Vesna Rivas, kojoj je odmah otkrila da je napolju čeka tužba.

- Rekla si da sam činila neka krivična dela zbog kojih sam bila u zatvoru. Sada ćeš to morati i da dokažeš - poručila je Ljuba Vesni, koja je pokušala da joj objasni da to nije tačno, ali ova to nije prihvatila.

Komentari (7)

Kockar

10.02.2017 09:17

Ljubo ne foliraj se.Prvo družila si se sa krimosima, i udala za kriminalca.Ne možeš biti čista nikako.Sa kim si takva si.Bila si privođena u policiju,što je normalno u kojem si okruženju bila.Postoji jedna činjenica,da si ti jako pokvarena i jedna egoistička žena koja je umislila da je neko a u stvari si jedna velika NULA.Puna sebe i kad ti se postavi pitanje o životu male Aleksandre(sad žene),prevrćeš priču.Vesna je u pravu.Na prevaru ste ti i ljubavnik ojadili čoveka za tada vredan zlatan sat

Bora sa Mora

10.02.2017 09:27

Čovek bi rekao kakva fina,supruga,sportiskinja,majka,domaćica.Ma da ti je milina imati takvu za suprugu.A u suštini je totalno rasulo kod nje i te njene celokupne porodice..Da je htela,mogla je svu ovu bruku i sramotu da izbegne.No hoće starka da se reklamira..Rijetko odvratna žena.Niska podla.Sve je istina šta je Vesna rekla..Upiši te na Google;Ljuba sa Farme pozdravlja svoga Čabrkapu,i videće te sve o ovoj lažljivoj ženi.Trebala je u zatvor da ide.Ostavila maloletnu decu ,da bi ušla na Farmu.

slavka

10.02.2017 09:52

Smejala se koza ovci vidi ti se p....

Ljubi je majka

10.02.2017 09:57

A koga ti da tužiš jadna i bijedna ženo..Vidiš li se u ogledalo ??? Vesna kakva god daje mnogo je bolja,iskrenija i pametnija od tebe..Da nema pokriće za nešto to nebi i ni rekla..Vidjeli smo svi tvoju FARMU i kakva si Majka..Socijalni radnici su tada trebali da ti oduzmu nepunoletnu Kćer,a ti da ideš malo u zatvor..U kriminal si ušla tako mlada,i iz njega kako god pokušla ne možeš da izađeš.Sa kim si takav si i tačka!!Idi iz Parova odvedi kćer spasi što se može spasiti.Nestani iz medijai.

JOVAN

10.02.2017 10:27

Ljuba je tako nemoralna i pokvarena osoba, koj ne preza ni od cega. Najgore je, sto manipulise Aleksandrom, da bi sakrila vezu sa Cabarkapom. Vesna ju je raskrinkala i ne moze joj ni jedna tuzba pomoci. Ima i Veca keca u rukavu.

Maki

10.02.2017 22:08

Nasilnica, prosta, kvarna, zla i beskrupulozna ova Ljuba! Ispire ćerki mozak da ne bi otkrila da su zajedno ležale pod oženjenim Čabarkapom! Nikakvi sportski uspesi ne mogu sakriti tu sramotu, a da je loša majka - jeste!

smm

11.02.2017 17:04

@Maki - A ti držala sveću? Baš je sramota da razvedena žena spava sa oženjenim. Pogledaj se u ogledalo licemerni tupsonu!