Ljuba Pantović
instagram
Ljuba Pantović

instagram

Ljuba Pantović, Foto: instagram

Bodi-bilderka, koja sa ćerkom na razgovara više od dva meseca, oplela je po devojci koju je rodila i o njoj rekla sve najgore.

Bivša učesnica „Parova“ prati sve što se u rijalitiju priča o njoj, naročito od srede, otkako je Aleksandra ponovo učesnica ovog šoua, a očigledno je da su je ćerkine reči povredile, pa je žestoko udarila po njoj na Instagramu.

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

- Svako jutro - dobro jutro! Bavim se posmatranjem fenomena koji se sastoji u tome da ja ništa ne radim, a moje ime odzvanja. Puna usta Ljube Pantović, svi imaju da kažu nešto o njoj, a da li imaju bilo šta da kažu o sebi? Ah, da ne zaboravim i nebitne popapučene opanke koji su se priključili krpeljima na imenu Ljuba Pantović. A ja sam šampion i gledam ih sa postolja kako se dave u svojim go*nima i odlično im ide - napisala je ona.

Podsetimo, Aleksandra je, isprovocirana Milijevim rečima da majku treba da poštuje jer ju je rodila i slala joj haljine i podržavala je tokom prošle sezone „Parova“, za Ljubu rekla da pokušava da joj uništi život.

- Ako me je rodila, nema pravo da mi uništi život. I one majke što rode bebe pa ih zadave su isto rađale, da li to znači da imaju pravo da ubiju svoju decu?! - besno je rekla ona.

Komentari (6)

Manja

06.11.2017 14:51

Ljubo,sto se cudis?Ti si ta koja si dovela porodicu Subotic do dna.Tvoja deca su bila prepustena ulici jer nisu imali roditelje kraj sebe.Mrzis Aleksandru sto ti je preotela ozenjenog "momka" i rodila mu dete i sad joj se svetis.Sve sto si godinama plasirala je velika laz.Ti si zlo,a Aleksandra te je prestigla,mada mi ju je zao i treba joj dati sansu,koju ti hoces da pokvaris.

Dora

06.11.2017 15:29

Jeste vi sigurni da joj je ona majka?

ina

06.11.2017 17:03

kakava majka takva kcerka,gledaj majku biraj zenu! eto tako!

GLUMICA

06.11.2017 19:11

jadno je sto zelis detetu da upropastis zivot...ti si zla zena ..jednostavno ne das joj da se izvuce iz blata...stalno je guras nazad...mozda bi ona i bila ok da nema tako zlu majku.Upropastila si rodjenu decu,majku,oca...Subotice..ti si jedna ruina od osobe.Inace ne komentarisem rijaliti ali Tebe komentarisem jer se predstavljas kao VRHHUNSKI SPORTISTA.. sto je veoma smesno i zalosno.

Smile

06.11.2017 22:55

@GLUMICA - Glumice, juce si branila Vojvodu od mene i pozelela mi da umrem mlad i ako me ne poznajes...samo zato sto ne mislim kao ti?! Pa zar si ti merodavna da nekome kazes da je zao? Opaka zeno koja za jednu istu stvar kazes da je smesna i zalosna... pomno pratim tvoje baljezgarije u komentarima...

Maki

06.11.2017 22:09

Rezident evil named Ljuba!