Lidl
Profimedia
Lidl

Profimedia

Lidl, Foto: Profimedia

Kako je rečeno portalu 021 u sedištu kompanije u Nekarzulmu kraj Štutgarta, u planu menadžmenta je da iste godine otvore i prve objekte širom Sjedinjenih Američkih Država, a dve godine kasnije i u Rusiji.

Za Srbiju je još ranije isplanirano istovremeno, a ne parcijalno otvaranje tačno 20 objekata koji će se nalaziti u Beogradu, Novom Sadu, Boru, Zrenjaninu, Kruševcu, Smederevu, Nišu, Subotici, itd.

U prvoj fazi će biti izgrađeno 10, a u drugoj fazi još 10 objekata. Distributivni centar će biti u Novoj Pazovi odakle će se dopremati roba za svaku radnju.

Podsetimo, prva radnja koju Lidl otvori u Novom Sadu biće na raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, tačnije kod kružnog toka koji razdvaja Novo naselje i Detelinaru.

Druga prodavnica će biti izgrađena na zemljištu Rasadnika Gradskog zelenila, kraj GSP-a na Futoškom putu, navodi portal 021.

Lidl posluje pod ovim imenom od 1930. godine, a samo u Evropi ima radnje u 26 zemalja.

Komentari (3)

gggg

07.03.2016 10:24

Pa sta ste ocekivali. Nece tajkuni da dozvole konkurenciju. I ja se ponadala. Obecanje , ludom radovanje.

gradicpejton08

07.03.2016 11:17

@gggg - vazno je da idea od ivice todorica nice na sve strane I da doticni kupuje sve po beogradu I srbiji a da ovde nikog zbog toga glava ne zaboli, strasno.

VS

07.03.2016 13:05

E pa kad Vucic nije slagao? Covek kako zine tako slaze, vise nisam siguran ni kako se zove.