Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić
Zoran Lončarević
Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić

Zoran Lončarević

I dalje bliske, ali ne i nerazdvojne: Lidija i Ceca, Foto: Zoran Lončarević

Ceca Ražnatović je od početka karijere isticala da joj je mlađa sestra Lidija najbolja drugarica i da pred njom nema tajni, pa ju je neposredno nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana sredinom devedesetih i preselila iz Žitorađe u vilu na Dedinju, međutim, zajednici je došao kraj!

Kako „Alo!” saznaje, Lidija Ocokoljić odlučila je da sebi, suprugu Predragu i svojoj deci konačno priušti zasebni životni prostor.

Folk diva ostaje sama u vili?!

Kako stvari stoje, najveća srpska folk zvezda uskoro će živeti sama u ogromnoj kući! Naime, njen sin Veljko studira u Banjaluci, a ćerka Anastasija je više kod drugarica nego kod kuće, pa će tako pevačici za svakodnevno druženje možda ostati jedino brat od ujaka, koji od pre nekoliko godina takođe stanuje u ulici Ljutice Bogdana. Ko zna, možda je to prilika da pevačica napokon useli - muža!

Ipak, Lidija i Ceca i dalje će živeti blizu jer je mlađa sestra odlučila da ostane u istom kraju.

- Ceca i Lidija su neverovatno bliske, tako je od detinjstva i tako će ostati i posle selidbe. Dok je Arkan bio živ, sa zadovoljstvom je prihvatio Lidiju. Ona im je pomagala sa odgajanjem Veljka i Anastasije, a kasnije je Ceca njoj uzvratila sa njenom decom. Nikakve svađe ni sada nije bilo, jednostavno, Lidija ima brojnu porodicu, čak četvoro dece, i ona i njen muž shvatili su da im je potrebna odvojena kuća. Jeste Cecina vila u Ljutice Bogdana velika, međutim, svaka porodica želi da organizuje svoj život onako kako njoj odgovara. Oni žele i da Ceca napokon ima svoj mir - navodi naš sagovornik blizak porodici i dodaje da je pevačica podržala ovu Lidijinu odluku, iako joj je isprva bilo teško.

- Ceca je navikla da svaki dan provodi sa Lidijom, da se o svemu dogovaraju, da jedna drugoj pomaže oko dece. Međutim, Cecina deca su već uveliko punoletna, a Lidijina odrastaju i nije im više potrebno toliko nadzora, tako da ni ti razlozi više ne važe. Ceca je rešila da im pomogne da nađu odgovarajuću kuću na Dedinju, a pomoći će im i sa opremanjem, to je za nju posebno zadovoljstvo. Zato je na kraju pao dogovor o selidbi, a i dalje će svi biti blizu i viđati se svakodnevno - zaključuje naš sagovornik.

Podsetimo, pre dve godine pisalo se da je Lidija uz Svetlaninu pomoć kupila stan u širem centru grada, u kojem će živeti sa porodicom, međutim, folk diva je to kasnije demantovala, a do selidbe nije došlo. Ipak, izgleda da su sestre napokon odlučile da se razdvoje, a moguće je da su čekale i da nađu odgovarajuću nekretninu za Lidiju. U svakom slučaju, porodice Ražnatović i Ocokoljić i dalje će biti bliske, mada ne i nerazdvojne!

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Svetlane Ražnatović, ali do zaključenja ovog broja „Alo!” u tome nismo uspeli.

Veljko istetovirao Lidijino ime

Koliko su deca Arkanove udovice vezana za tetku, pokazuje to što je Cecin sin Veljko pre nekoliko godina istetovirao njeno ime. I sama pevačica izjavljivala je da je Lidija jedini autoritet za nestašnog Veljka, a i Anastasija nije krila koliko joj tetka znači, pa nema sumnje da će njihov odnos ostati jednako blizak i posle selidbe Ocokoljića.

 

Komentari (10)

Vule

11.08.2017 15:32

JAO NARODE USKORO I TO CETVORO CE DA SE VUCE PO NOVINAMA ,SA OPERACIJAMA ,NAPUCENIM USTAMA I TETOVAZAMA STA NAS CEKA

Srbija je ovo!

11.08.2017 15:57

@Vule - To je tako.

Toma

11.08.2017 16:47

@Vule - Ti Šojke, malo, malo, pa nešto protiv Srbije. Nešto ti mnogo smeta. Idi u Hrvatsku ako ti ovde ne valja.

Goca

11.08.2017 15:59

Jao, majko moja...

MARIJA

11.08.2017 16:04

NJENA DIJECA SADA SE FORMIRAJU U LIČNOST I MOGU DA POSTANU KAO VELJKO I ANASTASIJA A TO NIKAKO NEBI BILO DOBRO

zorz pisecki

11.08.2017 23:03

@MARIJA - sve srpske faamilije dase ugedaji na sestre od zitorodje kako treba jedna srpska familika da fungera dokdeca ne odrastu do punolestva.

Raspar

11.08.2017 18:47

Ono sto bih napisala zvucalo bi cudno,i zato samo mogu reci da se Ceci desava nesto slicno kao Morgani iz Čarobnjaka Merilina.

dd

12.08.2017 09:12

Već duže vreme se priča da "majka" ima finansijskih problema! Znači, kapital se seli na drugu adresu! Pametno iz Žitorađe!!!

Ja

12.08.2017 10:41

Cecina sestra se sirila sa porodicom u vili, a Arkanova prva zena i deca su zato bili izbaceni. Da li je to normalno?

rada tomasevic

12.08.2017 12:07

@Ja - naravno da je normalno zna se kome je kucu prepisao pokoni supru i sve sto uz kucu ide.sta bivsa ima tu da trazi jer pokojni suprug bivsoj kupio stanove u grckoj za decu i nju zar ne!plus koliko im je ostavio u kesu ni sam sveti petar ne zna.