Travelland
Promo
Travelland

Promo

Porto Carras, Foto: Promo

- Sada za hotel „Porto Carras Sithonia“ imamo raspoloživost već od 8. avgusta, ali nije samo raspoloživost jedina pozitivna stvar kada je u pitanju hotel „Porto Carras Sithonia“ ili hotel „Porto Carras Meliton“ – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – I cena je odlična. Ova dva hotela su trenutno na „last minute“ ponudi sa cenom već od 756 evra za hotel „Porto Carras Sithonia“ i cenom već od 1.058 evra za hotel „Porto Carras Meliton“.

Ljubitelji Grčke uglavnom znaju za kvalitet hotela „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“. Oba hotela su kategorisana su sa 5 zvezdica i deo su eksluzivnog hotelskog kompleksa „Porto Carras Grand Resort“. Ovaj kompleks se nalazi na samoj obali zaliva Toroneos na nekoliko hektara hotelskog imanja koje obuhvata uređene vrtove, vinograd sa sopstvenom vinarijom, golf teren, marinu, kazino, spa centar...

Travelland

Promo

Foto: Promo

Poslednjih nekoliko decenija „Porto Carras Grand Resort“ je izuzetno luksuzno mesto tursitičke ponude Grčke, a do danas je očuvao svoj poseban šarm u moru različitih ponuda Halkidikija. Mnoge planetarno poznate ličnosti odsedale su u ovom kompleksu.

Sve sobe hotela „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, mermernim kupatilima i terasama sa pogledom na Toroneos zaliv i teren za golf. Sve imaju satelitsku televiziju, mermerna kupatila, klima uređaj, fen za kosu. Pored golf terena u ponudi su i drugi sportski tereni, teretana, spa, bazen sa morkom vodom, animacije i škola jahanja. Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ imaju više restorana sa mediteranskom i internacionalnom kuhinjom. U okviru nekoliko barova koje sadrže ovi hoteli, mogu se probati vina koja su proizvod dobijen iz hotelskih vinograda.

- Sa sniženim cenama do 35 odsto popusta za hotele „Porto Carras Meliton“ i „Porto Carras Sithonia“, možete uplatiti aranžman iz snova u našoj „last minute“ ponudi – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“.

Samo u agenciji „Travelland“ moguće je izvršiti rezervaciju u standardnim sobama za porodice sa dvoje dece. Hoteli još poseduju i besplatan parking, market, spa centar, zatvoreni bazen, frizerski salon... Gradić Neos Marmaras je udaljen samo 1,5 km od hotela, ali je ceo kompleks „Porto Carras Grand Resort“ toliko posebna priča, da ne morate nijednom izlaziti iz hotelskog kompleksa.

- Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Nije ostalo još mnogo raspoloživih kapaciteta iz „last minute“ ponude.

Komentari (1)

Mira

07.08.2017 19:19

Izvini te ali ja ga sebi nemogu priustiti