Šveđanin na prodaju
Screenshot
Šveđanin na prodaju

Screenshot

Šveđanin na prodaju, Foto: Screenshot

Gustav Halen (30) iz Stokholma ponudio je sebe na aukciji na eBay-u za 50.000 dolara. Nudi brak Amerikanki spremnoj da plati 50.000 dolara kako bi se udala za njega i tako dobila švedsko državljanstvo.

"SAD su postale zemlja iz koje treba da se beži. Što se ne biste preselili na neko bolje mesto, u Švedsku na primer?", piše u njegovom oglasu.

U oglasu se navodi da je ponuda otvorena i za muškarce, odnosno za sve koji vole duge šetnje i hladnoću.

Helen, po zanimanju fotograf, umetnički direktor i instruktor surfovanja navodi u oglasu da je on u "dosta dobrom fizičkom stanju, iako ima manjih problema sa vidom".

U izjavi za Si-En-En (CNN), ovaj zgodni "plavušan" kaže da mu se na oglas niko nije javio pre nego ga je administrator uklonio sa stranica e-Baya.

Kako kaže, hteo je samo da se našali, zato je i zahtevao tako visoku cenu.

Na pitanje šta bi radio da mu se neko ipak javio na oglas, odgovara da bi morao dobro da razmisli kako da to objasni roditeljima.

Da njegova šala nije "bez vraga", i da veliki broj Amerikanaca razmišlja o tome da emigrira, govori podatak da je u izbornoj noći, kada je bilo jasno da će Tramp dobiti izbore, oboren kanadski sajt za imigrante, a znatno je povećan i broj interesenata za useljenje na Novi Zeland.

Komentari (1)

malmö

11.11.2016 09:23

Sala na sranu jedina zemlja gdje bog postoji je Svedska.Sa postovanjem Mladen Perisic hercegovac.