Miljana i Mića i klinču
Screenshoot Youtube
Miljana i Mića i klinču

Screenshoot Youtube

Miljana i Mića i klinču, Foto: Screenshoot Youtube

Došlo je do novog sukoba, a sve je počelo kada je Sašaka Karan postavila pitanje Lepom Mići.

- Da li je svađa između tebe i Mikija izazvana nekom dubljom mržnjom, uslovno rečeno nekom ljubomorom i zanima me da li ste vi stvarno prijatelji i da li si ti urgirao da Miki dođe u rijaliti? - pitala je pevačica cimera.

- Ja Mikija smatram prijateljem, ne znam kako on mene smatra - počeo je Mića, a onda ga je Miljana prekinula. Mića je zamolio za mir i tišinu kako bi odgovorio na pitanje, a Kulićeva je svojim prisustvom napravila opštu pometnju, što je dovelo do žestoke svađe između njih dvoje.

- Ja ću da ustanem ne možeš ti nikog da ućutkaš. Ti si jedan ološ matori, mene ne možeš da isprovociraš, ti si jadnik. Hajde da vidimo pošto si tako bezobrazan, da li ćeš da dođeš do reči od mene. Ti si impotentan, otkad si ovde ćerka ti je na putovanjima, čula sam da imaš lepu ženu, ona je verovatno sada negde nije luda da te čeka, tako da tebi ništa drugo ne preostaje nego da budeš ovde - rekla je Miljana.

- Kerušo jedna, umukni pu*ačice ku*ca! Na koljena pseto, dole ti je mesto dro*o jedna, dro*o! Ti si jedno malo bedno pseto - vređao je Lepi Mića. Nakon burne svađe zbog koje su pale teške reči, svi su bili zatečeni, a Lepi Mića je konačno odgovorio na pitanje na koje je Saška odavno čekala odgovor.

- Što se tiče toga, to je tako. Ovde se dese stvari koje meni nisu jasne. On gleda ovo na jedan način, ja na drugi. Danima sam razmiljšao da li je bilo nešto od spoljam onda je došlo do zaključka da Miki gleda sve lično i neke stvari ne može da podnese i zato prolazi onako kako prolazi. Ja mu ne zameram, ali on mora da shvati da na taj njegov način nema rešavanja problema, samo verbalno, tako je kako je. Voleo bih da porazgovaramo i da nađemo neki način da sve bude kako treba. On nikad nije došao u Beograd, a da se nije javio, nikad lošu reč imali nismo. Ja sam zamolio ljude ovde da opet dođe, zato što je nekoliko puta odlazi i garantovao sam da će biti ovde do kraja. Razumem da je izgubio dosta živaca, a znao sam da je on ovde potreban - odgovorio je pevač.

 

Komentari (7)

Već viđenom

10.02.2018 12:43

Uvek, već, po ko zna koji put, Mićin prostački vokabular, upućen samo i isključivo ženama. Čovek bez kulture, domaćeg vaspitanja i ljudskosti. Može se o Miljani svašta pomisliti, ali ovo nije zaslužio NIKO. Pa, njemu da nije Mitrovića, u javnosti bi se pojavljivao samo u crnoj hronici i to u izveštajima Nade Macure, prilikom izveštaja koga su premlaćenog doneli, nije on ni u spoljnom životu drugačiji. Dno, napolje već jednom.

nada

10.02.2018 12:48

Ljubavni zivot Mice je pokriven tajnama tako da bi i on mogao "na koljena" s obzirom da vec davno kruze price o njegovoj seksualnoj opredeljenosti koja bas mnogo nije jasna ! Cinjenica je da on mrzi zene ali se lepi pogotovo uz mlade krijuci tako ko je i sta je a i ruke ne skida sa polnog organa sto je veoma odvratno !!!!!!!!!!!!

Mirsada

10.02.2018 13:23

Nedaj se Mico! Zadruga je i tako zavrsila kod nas ali ,procitamo vesti.

milica.ajkic

10.02.2018 14:09

za sve ovo je kriva produkcija Pinka sa celu sa Mitrovicem,koja misli da su odvratni Mica i Saska jako interesantni, narod dzabe glasa protiv njih i trosi svoje pare, oni imaju ugovor, nemojte trositi pare, ostace u Zadruzi do tada dokle su sklopili Ugovore, pa ko ih prezivi pricace, nemojte gledati Zadrugu, to je resenje

Zalostno

10.02.2018 15:40

Nije Mica kriv(nisam njegov fan) ali ,i njima je dosadilo. Svestni su da je Luna pobednica ,produkcija tako namestila i Anabela! Na zalost ljudi unutra nemogu nista ne smeju.Vidi te kako novinari stite Lunu i Slobu itd...

Goran

10.02.2018 18:30

@Zalostno - Nisam za Micu, ali ima pravo. Od kada se izvinila, i to tako pokorno,ona vise ne postoji za hilajde ljudi. I kao takva je nebitna. Treba trudnica da ide kuci. Nema sta vise sta da trazi. Njeni roditelji bi hteli,da ih ona sve hrani sa novcem iz rijalitia. Idi kuci i miruj zeno. Dotle neka te napadaju,jer i ti druge napadas.

Da nije tužno.........

10.02.2018 17:59

Da Jesenjin, kojim slučajem može da čuje, posle onolikih prostakluka, ko recituje njegovu pesmu, ubio bi se još jednom. Strašno, terajte ovo, ne iz Zadruge, već sa planete.