Lepi Mića
screenshot
Lepi Mića

screenshot

Lepi Mića, Foto: screenshot

Pevač se iznervirao jer mu je rediteljka konstanto upadala u reč, zbog čega je Mića počeo da joj lomi krevet. Svi farmeri su se utorili protiv Golubovićeve, a Dušica joj je čak i zapretila.


"Otkinuću ti ruku večeras ako ne budeš ućutala", rekla je Grabovićeva a Marina je vikala i molila Jelenu da ućuti i pusti Miću da odgovori na pitanje.

Pogledajte u snimku šta se još desilo:

 

Komentari (2)

Ivana

27.05.2016 07:34

Mića je da ga nazovem"čovekom"koji nema dva grama mozga.Ne vaspitan i čovek koji ne vaga 40 kg sa krevetom, bi da izigrava glavnog na Farmi..Neradnik,koji nema osnovnu školu.Vakubular mu je ulički.Samo zna da psuje.Gori je od bilo koje žene.Svašta govori drugim devojkama a ima kćerku kući,koja se ništa ne razlikuje od bilo koje na farmi.Običan degenerik.Interesantno je to da mu se svi muškarci uvlače,prosto čovek da ne veruje kakvih dupljaka na farmi ima.Jelena im je trn u oko jer je favorit.

Mimi

27.05.2016 08:31

Golubovićeva je nesrećno, prazno, hodajuće zlo. Toliko podmuklosti u jednoj osobi je mnogo i za nju. Ima sreću što u ovoj ekipi na farmi nema jakih "igrača", inače bi, neki drugi, njenu bezočnost i zlo samleli.