Lepi Mića
screenshot
Lepi Mića

screenshot

Lepi Mića, Foto: screenshot

Lepi Mića je izjavio da je ponosan na sebe, jer je svojim ulaskom, kako je naveo, skinuo maske većini farmera.

- Došao sam tamo u dom penzionera. Oni su pevali, igrali igrice i takmičili se ko će najviše da radi. Ja sam ušao i napravio haos, izazvao sam ih da pokažu najgore iz sebe, to su oni. Pokazali su se! Ja sam u prirodi nešto drugo, bavim se muzikom, porodičan sam čovek a ovo sam sve shvatio kao šou. Ova farma je seksi farma, je*u se ko sa kim i kada stignu. Neka ih, seks je dobra stvar, ali ne volim to što svi pričaju "nisam ja, nisam ja"" - bio je oštar Mića.

Mića takođe nije propustio priliku da "oplete" po svojoj večitoj rivalki Jeleni Golubović, koju je nazvao "pekarkom".

- Jelena Golubović je nova pekarka u Srbiji koja pravi hleb nalik cigli. Ona ne pere ruke posle wc-a, stavlja vodu iz kupatila u kojoj ima dlaka i svega, od toga pravi neki paprikaš. Ma nema šta ne radi i onda ide i nudi ljude da to jedu - rekao je pevač i dodao da je njegov favorit Žika.

 

Komentari (11)

zix

26.06.2016 11:08

Kud' će gore od tebe?

Dusko

26.06.2016 13:31

@zix - Ma vi sa ovim komentarima ste cvecke;nije Mica otisao u Akademiju nauka nego u tip emisije koja se zove reliti, sta je trebalo, da cira knjige. To on radsi kuci jer se videlo da puno zna, dobro komentarise i da je inteligentan...ove ludorije koje je servirao farmerima jesu plod njegove visprenosti i zato sto je hteo da napravi sou i razgoliti folirante.Farma bez Mice je nula!

pan

26.06.2016 11:09

Ti jedino iz sebe izvlacis najgore mizerni coveculjku.

ciancarlocianini

26.06.2016 11:31

Pekarka Jeca mesila Micu toliko kvalitetno da vise niko slican burek ala micic nece zadugo praviti a to da je izvukao najgore iz farmera su price za malu decu tako da je bolja solucija da su oni iz njega izvukli i ono malo dobra tako da moze kao osoba u kojem osim zla i najgoreg ista necete naci a od tolike zlobe se jadan osusio kao slogirani karanfil.Publika to vidi i kaznjava.

NS

26.06.2016 11:37

Ovaj bolesnik nije svestan svoje bolesti a treba mu ozbiljno lecenje!

Puritanac

26.06.2016 11:40

Kad prodje ovaj cirkus onda se svi peru i zele da predstave sebe kao normalne i dobre ljude.Sve je to bilo kao radi zabave,sou-a i gledanosti.I ko na kraju ispadne glup, jedino oni sto su gledali danonocno sve to, glasali,verovali da je sve tako kao sto izgleda, a u stvari su progutali udicu dok su neki napunili dzepove.

Pedja

26.06.2016 13:42

Vecu LJIGU od malenog coveka ne videh do skoro !!!! S*oka bez repa !!! Ovog bolesnika pod hitno u odgovarajucu ustanovu, pod stalni nadzor !!! Zakljucati i zaboraviti gde je bacen kljuc !!!

Jana

26.06.2016 13:44

Pink da krene sa vlasitim rijalitijem a ne da se blamira sa licencom, a onda da se igra igre gladi, to stoku od ljudi treba muciti do zadnjeg daha, jer onaj koji je spreman da se proda za bilo koje pare treba stvarno otvoriti do kraja.

BOKI

26.06.2016 14:23

za zlostavljanje žena na farmi bi trebalo da odgovara ,mala sitna zlobna duša a usput sujetna i kukavica koja sme samo na žene čovek koji ne vadi prste iz nosa,zadnjice polnog organa a iz usta mu izlaze najogaavnije reči našeg jezika,zadrugar i očigledno sam sebi tepa Lepi a umislo da se IQ nalazi u džepovima trenerke pa ga stalno traži ne bi li ga podigao. čovek koji da je napolju bio bi optužen za zlostavljanje žena verbalno pa i to trganje i zadizanje odeće -suknje* je agresija.a pljuvanje ev

lazar

26.06.2016 16:39

@BOKI - Novinar napisa "pevac" hahahahaha nikad cuo za ovog gmizavca a inace je bosanac I zove se miroslav przulj.