Suprug nema ništa protiv hobija svoje žene
privatna arhiva
Suprug nema ništa protiv hobija svoje žene

privatna arhiva

Suprug nema ništa protiv hobija svoje žene, Foto: privatna arhiva

Ovim hobijem se Šarićeva supruga bavi nekoliko godina, zbog čega često odlazi u ergele u okolini Beograda, gde ne mogu da je prepoznaju.

- Popovićeva iznajmljuje rasne konje na hipodromima, ali i kod vlasnika konjičkog kluba u jednom vikend naselju. U pratnji obezbeđenja ide i na ture po zabačenim stazama, po njivama i šumama, da je ne bi uznemiravali. Njen suprug nema ništa protiv hobija svoje žene, koja je vešta u ovom sportu - kaže sagovornik našeg lista.

Inače, Lana je po zanimanju vaspitačica, a u vezi sa Darkom Šarićem je od svoje 16. godine. Priča se da u njenom životu postoje tri velike ljubavi - Darko, posao vaspitačice i sin, star sedam godina. Posle Šarićeve predaje, prva mu je došla u privatnu posetu, tražeći sa njim sastanak i u „ljubavnoj sobi“, iako na to po zakonu nije imala pravo. Popovićeva je uoči akcije „Balkanski ratnik“ radila na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu.

Međutim, vrtić „Štrumfovi“, kao i stan u Ulici španskih boraca u Beogradu oduzeti su joj u finansijskoj istrazi. Tokom njegovog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. godine u policiji napravila pravu pometnju kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Na prvom suđenju se pojavila u firmiranoj garderobi, noseći „šanel“ tašnicu. Suprugu, koji se nalazi u pritvoru u Beogradu, ide redovno u posete i nosi pakete.

Šarić je pre nje bio u braku sa Natašom Lončar iz Pljevalja, od koje se razveo 2005. Zatim se oženio Slovakinjom Veronikom Polačekovom, ali se i taj brak ubrzo završio.

Kako „Alo!“ saznaje, u presudi se navodi da nisu dati jasni razlozi u vezi sa švercom droge. Sud smatra i da je nedovoljno obrazložena presuda radnji okrivljenih ponaosob, kao i korišćenje presude na osnovu sporazuma o priznanju. Šariću je juče održano suđenje za pranje novca, a očekuje se da ono bude završeno tek krajem iduće godine.

Darko Šarić

Oliver Bunić

Darko Šarić, Foto: Oliver Bunić

 

Nosio bi nanogicu!

Darko Šarić tražiće početkom septembra da izađe na slobodu, a spreman je da u zamenu za to položi novac i nekretnine, ukoliko to sud odredi, rekao je za „Alo!“ njegov advokat Dejan Lazarević. Inače, sud može da odredi da se ovaj Pljevljak brani sa slobode, uz nošenje elektronske nanogice. Šariću se još sudi i za pranje novca.

 

Lana Popović

Facebook

Lana Popović, Foto: Facebook

 

Bratstvo Popovića

Lana Popović je pre dve godine bila u mestu Tepci na Durmitoru, gde se okupilo bratstvo Popovića. Iz tog mesta potiču njeni preci. Bratsvo Popovića se na tom mestu okupilo nakon 30 godina, a Lana se na tom događaju pojavila u pratnji svog obezbeđenja.

Save

Save

Komentari (6)

sava

28.06.2016 10:57

Alo bre, majstori, 6 tona kokaina!!! Skinite ovu sa konja i u rudnik bre to!

KRATKO

28.06.2016 12:03

@sava - SMESNI STE...SISLA SELJANKA SA VRSHKE CHUKE PA DJEVOJKA DO OVACA PRESLA NAKONJE...STA JEDNA DIVLJAKUSA DRUGO UME? MAGARICA U BEC MAGARICA IZ BECA

oko

29.06.2016 00:31

@sava - e vi u beogradu da cuvate ovce nebi krali i silovali devojcice po srbiji ko se ruga cobanu taj sotona bez ovce i mleka nema leka

Bane

28.06.2016 11:49

Napredna je zemlja u kojoj su dileri droge i njihove žene uzori mladima

orfej

28.06.2016 14:00

I ja da mogu dao bih joj.

Posmatrač

28.06.2016 21:59

BOŽE BOŽE KOLIKO SU LJUDI ZLOBNI.NEVOLIM CRNOGORCE NI NOVOKOMPONOVANE ALI SVAKO IMA SVOJ ŽIVOT.ZAŠTO DA NE UŽIVA MOŽE JOJ SE.ŠT ĆEMO SA POLITICARIMA I NJIHOVIM ŽENAMA.PA ONE SU SELJANKE IZ OPANAKE USLE U CIPELICE I MISLE DA SU DAME ..OVA SE BAREM MALO EDUKOVALA.SAMO NAPRED LENO JAŠI KONJIĆE NEKA PUKNU ZLOĆE