Lepa Brena
Fejsbuk
Lepa Brena

Fejsbuk

Lepa Brena, Foto: Fejsbuk

 

Pevačicina prijateljica Mirjana Antonović, bivša ljubavnica "slavuja iz Mrčajevaca", rešena je da posle urađenog DNK testa u Americi s uzorkom koji je ukrala od Miroslava, analizu uradi i u Srbiji.

Kako je Mirjana ispričala prijatlejima, ako Miroslav bude odbio da uradi DNK test, ona će na sud izvesti sve svedoke koji će joj pomoći u zadovoljenju pravde.

Mira i Devon Antonović

D. Milanković

Mira i Devon Antonović, Foto: D. Milanković

"Mirjana zna da u svakom trenutku može da očekuje pomoć Lepe Brene. Kada dođe do suđenja, ona će svedočiti u Devinovu i Mirjaninu korist. Tamo će ispričati sve što zna o odnosu svog kolege i prijateljice. Rešeni su da dokažu da su rezultati iz Amerike, koji su pokazali da je Miroslav Devinov otac 99,9 procenata, pravi", rekla je Mirjanina prijateljica.

Miroslav nije bio raspoložen da komentariše ove navode, ali je njegova supruga gordana rekla da je nju i njenu porodicu Brena vazduh.

"To stvorenje uopšteneću da komentarišem. Ona je za mene vazduh. Ne interesuje me ni da li je ta Brena učestvovala u tajnom prikupljanju DNK mog muža", rekla je Gordana Ilić.

Miroslav i Gordana

Z. Ilić

Miroslav i Gordana, Foto: Z. Ilić

 

Komentari (11)

Mirka

29.02.2016 01:39

Vidi se da mu je zena prava vestica.

Dragomir

29.02.2016 06:48

Илићева супруга вели да није њен пасторак!ДОБРО,НИЈЕ! Мира вели да јесте?ДОБРО,ЈЕСТЕ!Ја сељак велим ... Ел амер палаца језиком?НЕ ПАЛАЦА!Значи Илић му није татко. Да отпева ,,Волео сам девојку из града,,?Ако трокира - није му Илић татко!Али,бато,шта се ту Илић плаши јер она тета са ПИНКА му само тури ,,оно,, у уста и мало заковрне.Ништа не боли!Ако ДНК каже ДА НИЈЕ КОМШИЈСКО већ Илићево ето нама амбасадора тамо преко баре!Сенатор може бити или СРБИН ПРЕЦЕДНИК АМЕРИКЕ!Само да одавде погурамо?

Sonja

29.02.2016 06:50

Moralne nakaze,sahranila coveka drzeci ga u ubedjenju da je on otac deteta,pa se valjda ,kada joj je ponestalo para setila da deckicu od trideset godina,koji nezna nista sam da uradi nadje novog oca.Ako ne prodje sa Miroslavom koji su sledeci kandidari,sigurno ih ima mnogo.Uzgred zasto ona coveku u cetvrtoj deceniji trazi oca,kada to i po zakonu ne moze da radi iona vec on.Zasto kada se porodila i kada su je pitali ko je otac nije navela da je to Miroslav,od mnostva kandidata nije mogla tacno da

komšinica

29.02.2016 08:44

Da vidite kako ova isprana žabetina od zakonite žene korača! Digne glavu kao bakin kokot i sa pa$pilotnama u kosi plaši ljude pi pijaci u Višnjičkoj banji! Da je pametna i nirmalna ona bi davno sve rwšula i magarca od muža naterala da prihvati obavezu ako je otac tom momku. To je mogući polubrat njenoj deci. Neobrazovana karakondzula nuje ni do kolena onoj lepotici.

Sarastro

29.02.2016 15:44

@komšinica - Pa normalno je da Fahreta svedoči protiv Miroslava. A ova lepotica Antonović izgleda kao malo udarena mokrom čarapom a i sin joj je kao "ronđa". Bože mi oprosti, šta sve čoveka neće da snadje u ovoj Srbiji (u Srbiji zemlji da prevrne...). Ne daj se Miroslave !

xxx

29.02.2016 11:09

uloga svedoka je samo i samo i samo da govore istinu a ne da svedoce protiv ili za nekog.............................

Sarastro

29.02.2016 16:51

Administrator, zašto mi ne pustiš komentar? Sramota. Koga štitiš Lepu Brenu odn. Fahretu Jahić. Mi Srbi smo takvi. Štitimo tudje a svoje pljujemo i šutiramo. Zato ovako i prolazimo. Šta Fahretu briga za Miroslava. Neka usvoji i majku i sina i mirna Bačka.... Ona je zlobna osoba.

Vera

29.02.2016 18:58

Ne razumem poentu gdje iz belog sveta i sina joj, da posle toliko godina isteruju pravdu. A Fahreta? Recicu ovako, dusa coveka posle cetrdesete vidi se na licu. A gospodja je postala vrlo ruzna baba

Dosta vise

29.02.2016 20:20

Miroslave, ne daj babama da te ucenjuju i pritiskaju, mozes i da ih tuzis za uznemiravanje i kradju dnk!

ne poznajem Ilice

29.02.2016 21:05

ali gledam ovu sliku i neka Bog oprosti, rekla bih da su brat i sestra

Lela

02.03.2016 12:29

Pa ispekla zanat u poznanstvu sa m.antonovic.Samo je decu dobila u braku. Uspela na vreme da odvuce dasu.Svalerke drze zajedno.