Lena Kovačević
screenshot
Lena Kovačević

screenshot

Lena Kovačević, Foto: screenshot

U potpuno novom svetlu, Lena Kovačević se predstavlja kao kantautor i kompozitor pesme "Pick Up" i po prvu put objavljuje singl na engleskom jeziku, uz podršku regionalne izdavacke kuce MENART , Sony Music licence za područje stare Jugoslavije.

Producent singla "Pick Up" je zvezda među američkim producentima Godfri Dajmond, koji je tokom svoje uspešne karijere radio sa poznatim imena poput Glorije Gejnor, Lutera Vandrosa, Lu Rida, Aerosmit.

Gitaru je na snimku odsvirao Karlos Alomar koji u svom opusu ima saradnje sa takvim muzičkim veličinama kao što su Dejvid Bouvi i Ališa Kiz.

 

U numeri "Pick Up", Sony Music licence Menart je prepoznao Lenin senzibilitet koji dolazi do punog izražaja u dens-pop aranžmanu. "Pick Up" je ujedno i prava prilika da publika regiona bolje upozna Lenu i njene pesme, pa će premijera novog singla biti istovremena i sinhronizovana i na ey-Yu teritorijama, u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Komentari (2)

gavrilovic

29.09.2016 21:06

Jadna zena...

MarkoL

01.10.2016 21:44

@gavrilovic - Bravo! Produkcija je vrh, kao poznavalac muzike i neko ko je dugo godina u inostranstvu, ponosan sam sto nesto ovako dolazi iz Srbije! posebno sto je njena pesma. danas se mnogo cene dobri pevaci koji su i autori. Zavisti i zlobe nikad nije na odmet, ona borce cini jos boljim. Samo napred!