Jovana Dejić
Screenshoot
Jovana Dejić

Screenshoot

Jovana Dejić, Foto: Screenshoot

"Parovi" su pominjali da su Jovana i Ivan stvoreni jedno za drugo, jer se i ona lečila od alkoholizma. Jovana je tada rešila da ispriča svoju životnu priču i šta je sve prošla tokom života sa bivšim suprugom.

- Moja majka je zdravstveni radnik i odmah kada je videla da sam se predala alkoholu poslala me je na lečenja i pila sam antidepresive - rekla je Jovana, a potom obrazložila da je nepoštovanje i zlostavljanje od strane bivšeg supruga dovelo do toga da se oda piću.

- Nisam se potpuno oporavila od svega. Prošlo je dve godine od toga. Shvatila sam da me vara još dok sam bila u drugom stanju, jer sam pronašla poruke u telefonu. On nije voleo da radi, moja majka ga je izdržavala, voleo je da izlazi, a u meni se sve srušilo kada sam ga videla u gradu s jednom devojkom kako se opušteno provodi. Brat me je izveo iz lokala i nije mi dopustio da plačem. Nakon toga on meni kaže, tek tako posle onolike ljubavi i deteta koje imamo, rekao onako hladno da me više ne voli i ostavio me je - bila je iskrena Dejićeva.

Komentari (5)

nedjo

23.01.2018 21:46

ova dosla da se u ovoj sodomi i gomori pere?

Сале

23.01.2018 22:51

Све неки трагичари.

kimi

24.01.2018 00:00

zapazio sam dvija stvari...Jovana je najobrazovanija pjevačica (možete misliti kakve su bile druge) koja je došla u Parove IKAD....navodno i svira neke instrumene...vječito u baražu a dobar vokal,puno bolja u zabavnoj muzici...drugo šta mi se čini iako drži neku distancu od Ivana,čudnovato joj paše njegova blizina...ovo će biti fatalna ljubav----VIDJETI ĆE TE !!!!!

Vuki

24.01.2018 02:41

Svaki alkoholicar, nadje razlog..

glas javnosti

24.01.2018 07:57

lecila se ali nije se izlecila jer se prvo vece nasljokala i seksala sa Ivanom.drugo,bivsi muz joj nije sirotinja kako kaze,jer covek zivi i radi u Becu,uostalom neka vam kazu ljudi iz Kuceva kakva je njena majka i njena familija