Lea Kiš
R. Ristić
Lea Kiš

Rajko Ristić

Lea Kiš, Foto: Rajko Ristić

Kako otkriva naš izvor, Lea je veoma brzo i lako postigla dogovor sa Sašom Popovićem, suvlasnikom i direktorom „Granda“.

- Lea i Saša se dugo poznaju i uvek su bili u dobrim odnosima, tako da su se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Nije bilo potrebe da se cenkaju, pošto je Saša odmah izneo ponudu koja je Lei odgovarala. Plata nije basnoslovna, ali je svakako odlična za jednu kablovsku televiziju, a nju posebno motiviše to što će, kao i na „Pinku“, moći da dovede svoje sponzore u emisiju koju bude vodila, od čega će moći dodatno da zaradi. Sve u svemu, ukupna zarada biće manja od one koju je imala na „Pinku“, ali će svakako biti redovna i imaće mogućnost da napreduje - kaže naš sagovornik i dodaje da Popović smatra Leu velikim pojačanjem.

Lea: Ne razmišljam o materijalnom, ali imam dobre uslove

Po potpisivanju ugovora, Lea nije krila zadovoljstvo. - Vrlo sam zadovoljna što se tiče finansijskih uslova, mada ja nikada nisam imala loše uslove na „Pinku”. Uvek sam i tamo bila maksimalno ispoštovana. Bez obzira na honorare, radim svoj posao isključivo iz ljubavi. Finansijski uslov jeste važan, ali ne i presudan. U svakom slučaju, zadovoljna sam prelaskom. Ne razmišljam o materijalnom. Imam odličan honorar, odnosno dobre uslove - izjavila je Kišova za medije.

- Još 2014. godine, kada su on i Brena prodali većinski udeo u „Grandu“ američkoj „Junajted grupi“, osnovali kablovsku televiziju i počeli saradnju sa „Prvom“, Saša je pozvao Leu da pređe kod njih. Međutim, ona je tada to odbila jer joj je pozicija na „Pinku“ još bila odlična i nije bilo razloga da menja firmu. U međuvremenu, situacija se promenila, rijalitiji su došli u prvi plan, a za njene popodnevne emisije vikendom često nije bilo mesta u programskoj šemi. S obzirom na to da se odustalo od ideje da ona vodi jutarnji program na „Pinku“, rešila je da ode i oberučke je prihvatila Popovićev predlog da radi ono što najbolje ume - nedeljno popodne.

Saša Popović

M.Jošida/Alo!

Saša Popović, Foto: M.Jošida

Prema navodima našeg sagovornika, Kišova će dobiti i odličan termin - nedeljom u 18 sati.

- I o terminu su se odmah složili. Pošto se Popovićeva emisija „Specijal“ emituje na TV „Prva“ od 16 sati, Leina će počinjati posle toga. Jer, iako su u pitanju različite televizije, ciljna grupa im je ista, pa su zaključili da ne bi bilo dobro da se preklapaju - objašnjava naš sagovornik i dodaje da se ni Leine ni Sašine ambicije time ne ispunjavaju.

- Ona je već rekla da pretpostavlja da će njena nova emisija od septembra ići na TV „Prva“, a i „Grandu“ bi to odgovaralo. Ipak, to će zavisiti pre svega od rejtinga programa koji će za desetak dana početi da se emituje na kablovskoj - zaključuje naš sagovornik.

Tagovi

Komentari (3)

Sofi

06.03.2018 13:17

Kako li ce se zvati ta emisija?

Tnt

06.03.2018 14:56

Ko kaze da u srbiji nema para

Сараџогла

06.03.2018 19:32

Да слушам њојзино кикотање а да ништа није смешно?'Фала јер имам кабловску са хиљаду канала!Добро,мало сам претерао да моја кабловска има хиљаду канала али три стотине је истина.