Ldp logo
Printscreen
Ldp logo

Printscreen

Ldp logo, Foto: Printscreen

"Odlučili smo se da u daljim pregovorima ne učestvujemo jer oni postaju stranačka pijaca koja nikada nije zanimala LDP", izjavio je odbornik te stranke na Vračaru Mihailo Grupković.

Prema njegovim rečima, LDP je razočaran stavom da predsednik te beogradske opštine, po svaku cenu, mora da bude iz Pokreta "Dosta je bilo".

On je naveo da će dalji koraci te stranke "zavisiti isključivo od interesa građana" i da "nikakvi truli kompromisi nas neće obavezivati".

"Kao što nikada nismo bili oni koji zbog ličnih interesa koče i onemogućavaju dalji razvitak društva i institucija, tako smo i danas oni koji ne dozvoljavaju da se podrška građana relativizuje, samo zato što neko ima priliku da ucenjuje", dodao je Grupković.

LDP je na listi "Vračar slobodno" pripalo jedno od 17 odborničkih mesta koje je osvojila lista predvođena DS-om. Na listi su i SDS, SDU, Nova i LS, dok je Pokret "Dosta je bilo" samostalno osvojio sedam mandata.

Pokret Dosta je bilo saopštio je pre desetak dana da dogovori sa odbornicima liste "Vračar slobodno" koju je na lokalnim izborima predvodila DS idu odlično i u pravcu formiranja vlasti u toj beogradskoj opštini.

Komentari (6)

bosa

28.05.2016 20:40

ETO KOLIKO IM JE STALO DO DOBROBITI NARODA, NEEEEE ONI NISU TU RADI LIČNE KORISTI VEĆ RADI NARODA FUNKCIJE SU TO BRALE KAO I PRIVILEGIJE KOJE IDU UZ FUNKCIJE, HA HA HA

Laki

29.05.2016 07:32

@bosa - Radulovic u samom startu pokazuje pravo lice i samo ga zanima vlast i novac , svojim pricama i programima je prevario glasace, ali sto se programa tice on je genije, gajenjem pecuraka Srbija moze doci do oporavka i izlaska iz krize, to samo genije moze da izmisli, glasaliste za Radulovica sad gledajte ko je on

Goran

29.05.2016 08:25

@bosa - Pa zar ldp da kaze za nekog da im je veci sopstveni interes od intersa naroda????pa oni bi i rodjeno dete prodali za pare,sramota i bruka!!!!

Goran trajkovic

29.05.2016 08:30

@bosa - Ja ovde ne razumem,kome je interes naroda ispred sopstvenog interesa??pa LDP-u sigurno ne !

bosa

29.05.2016 22:31

@bosa - gospodo svojim komentarom nestavljam se na ničiju stranu,to sam uopšteno, jer ni jednoj stranci nikad nisam pripadala čak ni komunistima. savest mi mirna,samo sam iznela svoje gledište na stanje.

FANJO

29.05.2016 13:28

CEDI JE POD HITNO POTREBNO DA SEOKACI NA KRVOTOK GRADJANA I DA KRADE I MUVA