Luka Lazukić
Dejan Briza/Alo!
Luka Lazukić

Dejan Briza/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Takođe, Lazukiću je zabranjeno da komunicira sa Bekvalčevom.

- Čekamo krivičnu prijavu u sledećih nekoliko dana, čim stigne prijava zakazaćemo saslušanje Luke Lazukića, Nataše Bekvalac, kao i žene koja im čuva decu. Takođe, biće traženo i medicinsko veštačenje povreda, kao i izveštaj Centra za socijalni rad, kako bi se proverilo da li je i ranije bilo ovakvih događaja, kao i da li ih je Nataša prijavljivala - rekla je za Alo! portparolka Prvog osnovnog javnog tužilaštva Aleksandra Đenadić i dodala da će biti zatražen i izveštaj o kaznenoj-prekršajnoj evidenciji za Luku Lazukića, kako bi se utvrdilo da li je ranio počinio neki sličan incident.

Pevačica je potom otišla u Urgentni centar gde su joj konstatovane telesne povrede. 

Komentari (7)

Rada

16.04.2018 15:28

E baš su mu nakrivili. Život u kome te žena neprestanošpinunira i nije neki život.

Nebojsa

16.04.2018 17:30

@Rada - neka se razidju , ovaj ni manje ni vise nego se sa tri dopisivao , ako od svake uzme po 50.000,00 evara kroz koju godinu se snabdeo sa svim sto mu treba . Sve je dobro dok ne pocnu da ubijaju ili kako pise Cicka komentatorka , ja joj verujem jer je poznajem , da truju ili pronadju dr. koji pogresno lece a sve ili zbog novca ili imovine ili cak i ljubomore .

TANJA@Rada

16.04.2018 18:09

@Rada - ZIVOT U KOME SE KOD JEDNOG PARTNERA STVORI OSNOVANA SUMNJA TE MORA DA PROVERAVA DRUGOG PARTNERA JE PAKAO ZA TOG KOJI SUMNJA,PROVERAVA I UVERI SE DA SU SUMNJE BILE OSNOVANE.A NAKON TOGA KAD SE RESI TAKVOG PARNERA MOZDA DOZIVI I RAJ.

Jana

16.04.2018 16:04

Ovaj lik je retko antipatučan.... Nije mi jasno šta je u očekivala od njega? Sigurnost i stabinu vezu sigurno njie mogla da dobije. Da li vidi ona kako on izgleda? Katastrofa...

Žana

16.04.2018 16:58

@Jana - Ona ga je za sebe birala, a ne za tebe.

Severina

16.04.2018 17:22

@Jana - Sada odlicno vidi i pita se kako sam mogla . Svako od nas je to jednom doziveo nije onaj koji ne govori istinu . On je hteo da joj ona vrati dug u medjuvremenu desilo se drugo stanje i onda sve redom i sama je svesna svega .

E vala stvarno

16.04.2018 19:37

@Jana - Retko antipatican.... Cim je videla da mora da ga dovuce kod sebe i da on nema svoj stan gde bi smestio porodicu, trebalo je da joj bude jasno koliko je sati. Ako se razvodi!!!! Samo bi je pljackao i iskoriscavao!