Lazar Jeremić i Ejmi Aminata u Barseloni
Fejsbuk
Lazar Jeremić i Ejmi Aminata u Barseloni

Fejsbuk

Lazar Jeremić i Ejmi Aminata u Barseloni, Foto: Fejsbuk

Ejmi je, naime, pod velikim pritiskom porodice i verenika koji je teraju da završi fakultet, zbog čega se bivša rijaliti zvezda javno požalila.

- Vi mislite da je meni lako? Ja završavam fakultet i to državni, sve knjige su mi na srpskom, a imam pritisak od roditelja i Lazara. Lazar je tražio da mu rodim decu i da se udam za njega. Tada nisam bila spremna, ali kada bih završila faks bila bih spremna na sve sa njim - rekla je Ejmi za "Hepijev" portal i dodala da celo leto verenika nije videla:

- Slomljena sam. Dva meseca nisam videla nikoga, a kada sam videla Lazara na jahti sa Unom Grujić, Jelenom Krunić i još nekoliko polugolih devojaka, plakala sam. Srce mi je slomio!

Komentari (1)

Maki

17.09.2016 20:19

Hajde, razbludna devojko, prestani da se foliraš! On je to radio i pre tebe i posle tebe će, da luduje po splavovima sa lakim devojkama, a i tebe je takvom tretirao, samo što si ti umislila da si bolja! Premlad je on za brak i decu a i vreme mu je da luduje! Poslušaj svog ambasadora u Srbiji i porodicu, koji te savetuju da se više ne brukaš i završiš fakultet, pa kući i nadji tamo sebi dobrog čoveka!