Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Imate dosta obaveza i naporno radite, vrlo ste nervozni. To će uzrokovati osetljivost. Nervoza će vas dodatno uznemiriti. Pozovite prijatelje, neka vas relaksiraju, radite nešto što volite. Bilo bi poželjno da više boravite kod kuće. Obavite sistematski pregled.

BIK

Jedino vi odlučujete šta i kako ćete sa svojim emocijama. Potrebno je das poradite na odlučnosti, jer vas to dovodi do emotivne nestabilnosti. Kada uspete to da prevaziđete, bićete mnogo realniji.

BLIZANCI

Trenutna dešavanja deluju na vas tako da se često pitate da li su vaši dojučerašnji planovi i čvrste odluke ispravni. Sve vam je pod znakom pitanja i neodlučnost je ovladala vama. Međutim, morate znati da je to prolazno.

RAK

Želite da proniknete u uzroke onoga što se dešava - naći ćete odgovore! Izuzetno ste vredni, ali neki vaši napori neće uroditi plodom. Iz svega ćete izaći prekaljeni i pre svega mudri. Shvatićete da su dobrota i mudrost dve različite stvari.

LAV

Imaćete dosta sreće da zaradite novac ili da dobijete onaj koji vam do sada nije bio dostupan. Ukoliko budete mudro vladali energijom koju sada posedujete, imate šansu da mnogo toga napravite. Emotivni ste i zadovoljni.

DEVICA

Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da na poslu upoznate osobu koja bi mogla da osvoji vaše srce. To bi mogla da vam bude dodatna inspiracija da zablistate i odradite nešto što su mnogi pre vas pokušavali, ali nisu uspeli. Stiže novac koji čekate.

VAGA

Mogli biste da se sretnete sa nekom osobom iz inostranstva i nastavite započete dogovore u vezi sa dodatnim poslom uz ovaj koji trenutno radite. Izuzetno vam je stalo da okončate i dovršite neke stvari, ali ne dozvolite da se primeti nervoza.

ŠKORPIJA

Imate sreće kada je u pitanju novac, ali zbog toga trošite više energije nego što je potrebno, zbog čega postoji mogućnost da ne vidite pravu priliku od koje možete da profitirate zbog sitnica kojim se opterećujete. Dobra komunikacija.

STRELAC

Budite strpljivi i ne pokazujte svoje adute konkurenciji ili ljudima koji su direktno uključeni u ono što radite. Ako se malo osvrnete oko sebe, videćete da na poslu postoje osobe koje u vas veruju i koje vas podržavaju.

JARAC

Ako ste u privatnom biznisu, izgarate od posla. U žurbi biste mogli da napravite i neku grešku, zato pazite šta kome obećavate i naročito šta potpisujete. Do kraja dana ćete uspeti da realizujete svoje poslovne planove. Samo hrabro!

VODOLIJA

Nema potrebe da drugima dokazujete sposobnost, drugi su svesni vaših kvaliteta i bolje ih vide nego vi sami, samo vam to ne pokazuju. Pokažite koliko imate samopouzdanja i ne ustručavajte se da tražite bolju poziciju.

RIBE

Ne bi trebalo da izvodite neke radiklane promene i da se sami upuštate u ozbiljne akcije. Moraćete više da se oslanjate na druge, posebno na svog partnera, jer je jači od vas. Međutim, to može biti škakljivo, jer ne verujete u partnera.