Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas potpisivanje važnog ugovora ili uređenje poslovnog prostora. Moguće je da ste veoma fokusirani na svoje poslovne ciljeve iako je nedelja.

LJUBAV: Možete da računate na pozitivnu komunikaciju sa bračnim partnerom koji vam pruža podršku. Zajedno ste u svemu- i u dobru i u zlu i možete da računate da to zaista jeste prava ljubav. Pred vama je jako dobar dan.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas zdravstveni problemi bilo kog tipa i po tom pitanju možete da odahnete. Nema razloga za brigu. Potrudite se da maksimalno iskoristite dobro raspoloženje!

BIK

POSAO: U pregovorima ste veoma uspešni. Koristite svoj prirodni šarm i harizmu kako bi impresionirali ljude sa kojima sarađujete. Lako sklapate i nova poslovna partnerstva, a malo mešate i privatno i poslovno.

LJUBAV: Osoba rođena u vodenom znaku pokušava da vam se približi, iako je možda malo nevešta na rečima, na delima će vam pokazati naklonost. Očekuje vas zanimljiv dan koji donosi priliku za vezu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Duvanski dim vam nikako ne prija i može da vam donese samo štetu a nikakvu korist. Potrudite se da živite zdravije i da ostavite loše navike koje ste tokom života stekli.

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do novih rešenja za svoje polje finansija. Možete da očekujete poboljšanje u narednom periodu. A sada, potrudite se da uživate u lepom nedeljnom danu i da se ne opterećujete obavezama.

LJUBAV: Imate potrebu da ostvarite siguran i stabilan odnos sa osobom koja vam se dopada, ne želite prolaznu avanturu. Jednostavno ste se umorili od beznačajnih priča želite da pronađete nekog ko vam odgovara po svim parametrima.

ZDRAVLJE: Imate puno snage u sebi, dobro se osećate i zdravi ste. Umerena aktivnost vam prija, kao i druženje sa ljudima, komunikacija, dinamika života... Vi se loše osećate samo kad stojite u mestu i kad se ništa ne menja.

RAK

POSAO: Možete da uživate u vikendu bez previše obaveza. Imate puno slobodnog vremena na raspolaganju. Posvetićete se stvarima koje volite da radite i zaboraviti na stresan posao kojim ste se bavili u prethodnom periodu.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i ne stidite se da to pokažete. Očekuje vas veoma prijatna situacija sa voljenom osobom. Uživaćete zajedno i biće vam mnogo lepo. Ako ste slobodni uskoro ulazite u novu vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Generalno biste mogli da budete malaksali i to pogotovo u prvom delu dana. Nemojte da se forsirate. Jedite redovno, nemojte da se izgladnjujete i da idete na stroge dijete.

LAV

POSAO: Iskoristite svoje kreativne ideje kako biste poboljšali situaciju na poslovnom planu kao i svoju zaradu. Vi možete da očekujete poslovni uspeh ako se budete oslonili na svoje ideje i sposobnosti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je trenutno daleko od vas. To vas neće sprečiti da imate romantičnu komunikaciju sa njom. Moguće je da ćete u narednom periodu isplanirati putovanje samo kako biste je videli.

ZDRAVLJE: Skloni ste noćnom životu i alkoholu. Takvo ponašanje ima svoje posledice kada je u pitanju zdravlje. Na prvom mestu možete biti hronično umorni i neispavani, ali i o jetri treba da povedete računa.

DEVICA

POSAO: Nalazite se u veoma povoljnoj fazi za polje posla, možete videti pozitivne rezultate svog truda. Očekuje vas dobar dan tokom kog ćete imati dosta sreće na poslovno- finansijskom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Raka sa kojom trenutno imate samo neki vid prijateljskog odnosa. Biće vam potrebno neko vreme da se dodatno zbližite i da ostvarite emotivniju komunikaciju.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za probleme na ovom polju. Dobro se osećate i imate dovoljno snage u sebi za sve što je ispred vas. Ne postoji ni jedan tazlog zbog kojeg bi sada trebali da budete zabrinuti.

VAGA

POSAO: Uskoro vam dolazi prilika da dobijete novo radno mesto, potrudite se da održite dobre rezultate na ovom polju. Ako budete dali sve od sebe uslediće vam adekvatne nagrade za to. Pred vama je jako povoljan period.

LJUBAV: Ozvaničenje nove veze vam dolazi. Možete da očekujete pozitivne reakcije od strane vama bliskih ljudi. Ukoliko planirate brak, današnji dan vam je povoljan za definitivnu odluku ali i za venčanje.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da neko vreme posvetite sebi. Malo da se opustite i regenerišete od napornog tempa u kom ste funkcionisali neko vreme. Dajte sebi dovoljno oduška, odmorite se i opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja sa inostransvom vam se može višestruko isplatiti. Ukoliko planirate putovanje imaćete mnogo sreće i uspeha! Pred vama je jako povoljan dan tokom kog možete da ostvarite neke važne stvari.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi! Dobro se osećate u svojoj koži i ne planirate još dugo da da menjate svoj emotivni status. Prija vam da radite ono što želite, kada želite i da nemate nikakva ograničenja.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru. Povedite računa jer su mogući problemi sa povišenim holesterolom i masnom jetrom. Možda je vreme da menjate neke navike vezane za režim ishrane. Pazite na sebe.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste planirali da zatražite manju pozajmicu od vama bliske osobe, povoljan je dan za to. Možete da očekujete neko poboljšanje na polju finansija ili priliku da se rešite neki sitnih dugovanja.

LJUBAV: Nema potrebe da ljubomorišete zbog sitnica. Vama je voljena osoba oprostila i mnogo veće greške, ne zaboravite to. Ako želite da budete u dobrim odnosima, potrudite se da na prvom mestu budete dovoljno fer.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa urinarnim traktom. Očekuje vas malo teža faza u kojoj ste skloni brojnim upalama, infekcijama i problemima. Preporuka je da se obratite svom lekaru radi pregleda i saveta.

JARAC

POSAO: Dolazi vam prilika da prezentujete neke svoje ideje i da čujete šta vaše okruženje iskreno misli o tome. Ne biste trebali da brinete previše jer su komentari uglavnom prilično pozitivni.

LJUBAV: Nemate ni jedan problem na ljubavnom planu. Uspeli ste da usavršite odnos između vas i partnera. Uživate u ljubavi. Ako ste nekim slučajem i dalje slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama. Skloni ste manjim problemima te vrste, kao i reakcijama i iritacijama na koži. Preporuka je da budete pažljivi i da ne izlažete sebi bilo kakvoj vrsti rizika.

VODOLIJA

POSAO: Iako je vikend, vas očekuje mnogo poslovnih obaveza. Bićete maksimalno posvećeni tome. Važno vam je da sve dovedete u red i da svaka stvar bude na svom mestu. Ne možete da funkcionišete u haosu.

LJUBAV: Zatvorili ste se u sebe i ne pokazujete dovoljno pažnje voljenoj osobi. Ona može misliti da vam nije dovoljno stalo. Vreme je da rešite svoje unutrašnje dileme i da se više posvetite svom partneru.

ZDRAVLJE: Moguća je lošija krvna slika. Postoje naznake za malokrvnost. Najbolje bi bilo da uradite redovne nalaze i da se sa lekarom posavetujete oko režima ishrane koji bi mogao da vam preporuči.

RIBE

POSAO: Očekuje vas dan u kom možete biti maksimalno rasterećeni, bez poslovnih briga i obaveza. Uživaćete u lepom nedeljnom popodnevu zajedno sa ljudima do kojih vam je stalo. Pred vama je odličan dan!

LJUBAV: Sada je pravi trenutak da krenete u akciju i da osvojite osobu koja vam se dopada! Aspekti za ljubav su veoma povoljni! Možete da se nadate pozitivnim promenama i početku jedne jako lepe veze.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kičmom su mogući ili će vam se aktivirati neka bol na mestu stare povrede... Pred vama je period u kom ne biste trebali da imate neke veće tegobe i teškoće ali ipak budite oprezni.