Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete se maksimalno potruditi da pomognete nekome od kolega ko vam je pomoć zatražio. Spremni ste da pokažete da niste uvek okrenuti samo svojim interesima i da su vam važni i drugi ljudi.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i flertujete. Očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja na ljubavnom polju. Možete da se nadate promenama i novim dešavanjima koja će vam popraviti raspoloženje.

ZDRAVLJE: Manji problemi zbog napetosti su mogući. Potreban vam je neki vid opuštanja. Topla kupka će vam prijati i relaksirajuće delovati na vaše mišiće, a veći unos magnezijuma vam takođe može biti značajan.

BIK

POSAO: Može lako doći do manjeg nesporazuma između vas i vaših nadređenih. Ne treba da brinete već da se potrudite da ispravite nesuglasice koje su se pojavile. Ništa nemojte da shvatate kritično.

LJUBAV: Moguće je da su zahladneli odnosi između vas i voljene osobe što vam veoma smeta. Pred vama je period u kom ćete se dosta dvoumiti oko toga koji bi trebao da bude vaš sledeći korak u ljubavi.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni. Nemojte da podižete težak teret i da na bilo koji način opterećujete svoja leđa. Čuvajte se kao imate neke stare povrede ali i probleme vezane za reumu i išijas.

BLIZANCI

POSAO: Odložite putovanje koje ste imali u planu za neki drugi dan. Trenutno vam nisu naklonjeni aspekti na ovom polju. Moguće je da ćeteimati neku manju nezgodu ili gubitak, pa povedite računa.

LJUBAV: Očekuje vas sasvim opušten dan u kom nećete imati bilo kakve trzavice ili velike promene na ljubavnom planu. Sa voljenom osobom imate dobar odnos i generalno se oko svega lepo slažete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o nogama koje bi mogle da vam budu osetljive. Cirkulacija vam je oslabljena, pa i sa tim možete da imate probleme. Generalno nemojte da se forsirate danas jer vam nije najbolji dan.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za uzimanje pozajmica, mogli biste da napravite grešku. Preporuka je da sačekate bolji period. U međuvremenu se posvetite poslovnim obavezama koje morate da završite.

LJUBAV: Manji problemi koji su se pojavili u komunikaciji sa voljenom osobom vam prilično kvare raspoloženje. Vreme je da se potrudite da neke nesporazume razrešite. Važno je da budete iskreni jedno prema drugome.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobro stanje na ovom polju. Nema naznaka za bilo kakve probleme i zdravlje vam je sasvim stabilno. Ako ste imali neki problem, sada vam dolazi rešenje.

LAV

POSAO: Priželjkujete poslovne promene. Ne dopada vam se ono što vidite da rade vaši saradnici a ne možete da utičete na njih. Moguće je da jednostavno smatrate da neke stvari nisu za vas i da ste dostigli svoj maksimum.

LJUBAV: Pružate podršku voljenoj osobi i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete veoma lepe zajedničke trenutke. Funkcionišete sasvim skladno i imate lepe planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući. Povedite računa ako primetite bilo kakve simptome. Javite se svom lekaru radi redovnog pregleda i kontrole- za svaki slučaj. Vreme je za to...

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete mnogo poslovnih obaveza. Bez obzira na sve, dobro funkcionišete pod pritiskom. Vi ste majstor dobre organizacije i kada se potrudite- bez ikakvih problema uspete sve da postignete!

LJUBAV: Možete da očekujete prilično stabilnu situaciju na ovom planu, bez prevelikih promena i trzavica. Stanje ostaje kakvo jeste. Ako ste slobodni, onda kod vas postoji manjak interesovanja za suprotni pol.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Ojačajte svoj imunitet jer vam dolaze dani u kojima biste mogli da budete osetljivi i da imate neke zdravstvene probleme. Pogotovo povedite računa o hroničnim problemima.

VAGA

POSAO: Moguće je da nemate baš najjasniju sliku o nekim dešavanjima, pa se ne preporučuje da donosite samostalne zaključke i odluke. Pre svakog novog koraka tražite savet od neke osobe u koju imate poverenja.

LJUBAV: Možete da očekujete udaljavanje od osobe sa kojom ste ušli u neki vid flerta. Ne brinite zbog toga, jer nova prilika vam dolazi. Pre nego što budete očekivali, imaćete šansu za početak veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim očima. Moguće je da ćete imati manjih problema sa vidom ili sa očnim pritiskom. Ako primetite da se nešto neobično dešava, posetite oftamologa radi pregleda i kontrole.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su manje poteškoće tokom današnjeg dana, pa se pripremite. Ako se pojave problemi, važno je da ostanete pribrani i smireni i da se fokusirate.

LJUBAV: Možete da očekujete manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da vam nije baš lako da rešite sve nesuglasice... Ako ste slobodni, opuštate se sa prijateljima i ne razmišljate mnogo o novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom bi mogli da vas muče, pa povedite računa o tome. Generalno, ako već pazite na ishranu- ne biste trebali da imate neke ozbiljnije tegobe. Sve je u granicama normale.

STRELAC

POSAO: Iskoristite svoju šansu za napredovanje. Nema potrebe da se dvoumite previše i da oklevate. Kada vam se ukaže prilika- budite konkretni u akciji i nemojte da pokazujete neodlučnost na bilo koji način.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije prema partneru i nemate nikakve dileme. Osećate se voljeno i zaštićeno u njegovom zagrljaju. Moguće je da ćete uskoro planirati brak ili proširenje porodice.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni kanali su naglašeni kod vas pa povedite računa o tome. Ako ste već do sada imali neke probleme ginekološke prirode, moguće je da je sada vreme za redovnu kontrolu.

JARAC

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali poslovni put. Moguće je da ćete da obnovite neke poslovne kontakte iz prošlosti. U svakom slučaju možete da očekujete pokretanje koje će vam biti značajno.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i došao je red na vas da joj pokažete da to umete da cenite. Generalno biste trebali da imate veoma dobru situaciju na polju ljubavi i da budete zajedno.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada. Ipak, ne biste trebali da imate neke veće probleme na ovom planu. Svaka tegoba koja vam se pojavi bi mogla da se razreši. Ako je potrebno, posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu. Nemate većih problema ili komplikacija. Sve protiče mirno i lako uspevate da ostvarite sve ono što ste želeli. Nemate prepreke ni otežanja.

LJUBAV: Niste zainteresovani za nešto ozbiljno, već tragate za uzbuđenjima i novim dešavanjima na polju ljubavi. Važno vam je da vam se dešavaju promene jer nikako ne volite monotoniju.

ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura je moguća. Vaš organizam bi mogao da se bori sa nekim problemima... Moguće su upale, bolna stanja, neke infekcije ili virusi. Vreme je da se posvetite svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Potreban vam je saradnik od poverenja na kog se možete osloniti. Ne možete sasvim sami da obavite sav nagomilan posao. Vreme je da se obratite za pomoć osobi kojoj možete da verujete.

LJUBAV: Moguće je da preispitujete svoje emocije i da se plašite da ste se previše udaljili od voljene osobe. Imate utisak da su se neke stvari značajno promenile a ne znate ni kada ni kako se to desilo.

ZDRAVLJE: Prilično ste iscrpljeni. Današnji dan posvetite samo sebi i nemojte da se na bilo kom planu previše forsirate i da trošite prevelike količine energije. Odvojite dovoljno vremena za san koji vam je potreban.