Nenad Lalatović
M. Živković
Nenad Lalatović

M. Živković

Nenad Lalatović, Foto: M. Živković

"Želelo bih da čestitam mojim igračima, kao i ekipi Bokelja jer su meč odigrali u nehumanim uslovima. Kada je početak jula, plus četrdeset, ne može ni da se živi, a kamoli da se igra utakamica", rekao je Lalatović, koji je zatim analizirao duel sa crnogorskom ekipom.

"Bokelj je poveo rano iz jednog prelepog napada, ali smo mi odmah uzvratili. Stvarali smo šanse kao i oni, mogli smo da postignemo još neki gol, kao i da ga primimo. Sve u svemu ovo je korektan rezultat",rekao je šef struke novosadskog tima.

Navijači Bokelja većim delom susreta terali su šegu na račun trenera Vojvodine, tako što su uz ritam bubnjeva skandirali "Ua Lalatović", a nešto slično su verovatno videli od srpskih navijača, pa tako znaju da on ima "kratak fitilj".

"Navijači Bokelja su se šalili na šta sam se samo nasmejao. Inače ne volim da ulazim u sukobe ni sa kim. To što sam imao ispade u Srbiji, jednostavno nisam mogao da prećutim. Na jednoj utakmici čovek me je pljunuo, na drugoj ušao u restriktivni prostor i počeo da me vređa... Ja samo nisam dao na sebe. Pričaju ljudi da sam nekulturni primitivac, ali jednostavno, nikog ne diram, niti volim da me diraju", kaže Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine i Bokelja za nedelju dana igraju revanš u Novom Sadu.