seks zavođenje čarape seksi veš
Shutterstock
seks zavođenje čarape seksi veš

Shutterstock

Zaljubila se u kupca njene nevinosti, a ni on nije ravnodusan prema njoj, Foto: Shutterstock

Jasmina (20) iz Pariza je prvo htela da čeka prvu bračnu noć da bi izgubila nevinost, ali je shvatila da ima veće ambicije u životu, te je svoju čednost dobro unovčila.

Uspešan biznismen sa Volstrita odlučio je da plati neverovatnih milion evra za njenu nevinost, a nakon što su noć proveli zajedno, ova lepa mlada devojka ne krije oduševljenje.

Ne samo što sada može da proputuje svetom i da pokrene uspešan posao, već kaže i da je prijatno iznenađena manirima "klijenta".

"Presrećna sam što sam njemu prodala nevinost. Bila sam nervozna u početku, ali sad mogu da priznam, baš mi se svideo. Bio je pravi džentlmen i vodio je računa o meni. Ne želim da zalazim u detalje, ali mislim da ćemo se ponovo videti. Rano je da se govori o ljubavi, ali se zaista sviđamo jedno drugom, i videćemo šta budućnost nosi", rekla je Jasmina za britanske medije.

Ona je otkrila da je u pitanju stariji muškarac, ali kaže da nema ništa protiv i da postoji mogućnost da njen kupac i ona krenu zajedno na put oko sveta.

Iako kaže da zna da su je mnogi osudili što je odlučila da proda svoju čednost, Jasmina ističe da se ne kaje nijednog trenutka i da joj je važno što je imala podršku porodice i prijatelja.

"Želela sam da živim bajku, da čekam prvu bračnu noć... Odrasla sam u religioznoj porodici, ali imamo baš dosta troškova - kuću, automobil, sve to košta...", navela je Jasmina.

Ona je rekla da je postao trend da mlade devojke prodaju svoju nevinost, i da je dugo čekala na pravu ponudu, ali da ju je i dočekala.

"Radujem se što ću putovati i pokrenuti svoj biznis. Želim da budem samostalna", rekla je Jasmina.

Da li biste vi prodali svoju nevinost?

 

 

Komentari (1)

zagor

30.04.2018 14:56

Ma nece covek da plati,jeftinije mu ovako